Írj egy történetet és nyerj Cseppke hálózsákot!

Írj egy történetet és nyerj Cseppke hálózsákot!

- Kategóriák: Blog

Azok, akik már ismernek minket, jól tudják, hogy számunkra a vállalkozás nem csupán csak azt jelenti, hogy vannak termékek, amiket értékesíteni szeretnénk. Sokkal inkább azt, hogy van egy nehézség, az éjszakai takargatás problémája, ami a szülőknek álmatlan éjszakákat okoz, ami kialvatlanságot okoz, ami fáradtságot okoz, ami kevesebb türelmet okoz, Így nem elég, hogy a kicsi megfázik, még anyuka és apuka is fáradt és ideges. Tehát meg kell oldani ezt a problémát.

Mi ezen vagyunk évek óta. És akik ismernek minket, azt is tudják jól, hogy nem csak termékeket gyártunk a probléma megoldására, de szakértőket is megszólaltatunk a weboldalunkon, hogy adjanak tanácsokat a témakörben. Emellett meséket is írunk a termékekhez (szintén szakértői véleményezés mellett), amik egyrészt az esti rutint is segítik, gördülékenyebbé teszik az altatás folyamatát, és nem mellékesen segítenek megszerettetni a gyerekekkel azokat a figurákat, amik a zsákocskáinkon szerepelnek. Így végső soron megkönnyítik a szülőknek a termékek elfogadtatását a kicsikkel.


Idén augusztusban bevezettük új kollekciónkat, ám a tavalyi zsákocskáinkhoz hasonlóan a rajtuk szereplő figuráknak nem volt még időnk mesét írni.

Mi pedig hó ide, hó oda, nagyon, de nagyon el vagyunk „havazva”, mégis úgy gondoljuk, hogy nem járja, hogy ezekhez a zsákocskákhoz nincs még mese. Ezért most ünnepélyesen másodszor is meghirdetjük

Álommesék


elnevezésű meseíró pályázatunkat a következő feltételekkel.

Kérjük, hogy írj egy mesét az alábbi 5 minta egyikéhez:

A történet 3-5 éves gyerekeknek szóljon és az Általad választott figurához kapcsolódjon. Legyen benne kaland, fordulat, a korosztályt érdeklő, életkornak megfelelő problémafelvetés, a végén pedig megoldás és tanulság.
Kattints ide, és nézd meg, milyen meséket írtunk mi eddig!

A mese terjedelme 1 db A/4-es oldalnyi legyen, tehát körülbelül 3000 leütés, szóközökkel együtt.

Aztán ha kész vagy, küldd el a történeted legkésőbb 2023. 10. hó 15. vasárnap éjfélig a mese@cseppke.hu e-mail címre nekünk. Mi, a Cseppke anyukái leszünk az előzsűri, mintánként kiválasztunk 3-3 mesét, amiket igazán szeretünk. Ezeket a történeteket megosztjuk a Cseppkés anyucik között is, akik a 15 előválogatott mese közül szavazással kiválasztanak egy közönségdíjas pályaművet.

Mi pedig a pályázat szakértője és egyben védnöke, dr. Árvainé Koczok Márta tanácsadó szakpszichológus segítségével mintánként kiválasztjuk azt az egy-egy mesét, amelyek a verseny után kikerülnek a Cseppke mesék közé a weboldalunkra, hogy sok-sok kisgyereknek segítsenek elaludni a Cseppkéjükben.

Nyeremények:

Az 5 győztes mese írója, valamint a közönségszavazás győztese 1-1 db tetszőleges színű, fazonú, vastagságú Cseppke hálózsákkal gazdagodik.

A játék ütemezése: 2023. 09. 18. hétfő - 2023. 10. 15. vasárnap

Pályázatok benyújtásának határideje: 2023. 10. hó 15. éjfél

Előzsűrizés, a 15 szavazásra bocsátott mese kiválasztása: 2023. 10.22. éjfél

Közönségszavazás: 2023. 10.24. -2023. 10.26.

Eredményhirdetés: 2023. 10.27. a Cseppke közösségi média felületein

A zsűri tagjai: 

dr. Árvainé Koczok Márta tanácsadó szakpszichológus, a Ne szorongj! honlap szakértője

Giret Fruzsi – reklámszövegíró, blogger, a Cseppke Webáruház tulajdonosa

Laár Györgyi – jelmeztervező, illusztrátor, a Cseppke Webáruház tulajdonosa

Gerhard Zsuzsó, Pribély Enikő, Szárnyasi Enikő és Tas Boglárka  – a Cseppke csapat
Apróbetűs részek:

Egy pályázó több mesével is indulhat. Amennyiben a közönségszavazást megnyerő szerző a zsűri szerint is megnyeri valamelyik kategóriát, úgy ő két hálózsák boldog tulajdonosa lesz, és ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha több figura esetén is ugyanazon szerző meséi bizonyulnak a legjobbnak.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Szerzői jogok: A szerző a pályázaton való indulással beleegyezik abba, hogy a beküldött írás szerzői jogait átruházza a Cseppke Hungary Kft.-re, így azok külön díjazás nélkül megjelenhetnek a Cseppke által használt médiafelületeken, esetleg a későbbiek során nyomtatásban, vagy hanghordozón.

A szerző továbbá beleegyezik abba, hogy szükség esetén a szöveget módosíthassuk, lerövidíthessük, részleteit kiemelhessük, szabadon illusztrálhassuk.