Így készültek a Cseppke 2017-es kampányfotói

Így készültek a Cseppke 2017-es kampányfotói

- Kategóriák: Blog

Bár akkor még mi sem gondoltuk, de így indult a Cseppke idei fotózásának története. Mert nem sokkal később, a tűző naptól és a felejthető bortól picit spiccesen észrevettem egy tüneményes kislányt a nézőtéren ücsörgők között. Jó kedvem volt, és elég bátorra is ittam magam ahhoz, hogy miután Györgyivel megcsodáltuk a kislányt, felálljak, és odalépjek hozzá és édesanyjához, és előálljak a – valljuk be – elég hülyeségnek tűnő mondanivalómnak.

Mert egy jazzfesztiválon azzal előállni, hogy én vagyok a Cseppke márka egyik anyukája, és hogy ismerik-e, és hogy nagyon szép a kislány, és hogy fotózni fogunk, és hogy lenne-e kedve, és hogy engedik-e a szülei, bizony elég oda nem illő.

És amilyen tündérke a kicsi mélybarna tekintetű, szőke fürtös Alina, olyan tündér volt az édesanyja is, Juci, és pont ilyen tündérmesébe illő volt az egész idei Cseppke fotózás.

Rátaláltunk ugyanis egy cuki kishercegre is, Márkra, akit mindenki csak Öcsinek hív, és az ő anyukája is azonnal igent mondott nekünk. Egy szintén mesébe illő időpontegyeztetés után egy meleg őszi napon felkerekedtünk hát Boncsér Orsival, a Szuzi és a naplopók fotósával, akinek munkásságát annyira bírjuk, hogy most már sokadik alkalommal kértük fel az új kollekciónk fotózására. Vittük magunkkal a Fl’Art Design-tól erre az alkalomra kölcsön kapott indiánsátrunkat, és bekuckóztunk Alináékhoz, hogy elkészíthessük az idei kollekció új fotóit. (A fantasztikus helyszínért és azért, hogy beengedtek az otthonukba, óriási köszönet Alina szüleinek!)

Na jó, nem mondjuk, hogy minden tökéletesen simán ment, de minden anyuka tudja, hogy 3-4 éves gyerekekkel sose megy simán.

A képen például Alina édesanyja, Juci próbálja meg a tündérke figyelmét a kamera felé irányítani, elég hatásos módszerrel.

Minden fáradozást megért ez a fotózás, mert olyan anyag született, amire nagyon büszkék vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy a nemzetközi piacon is megállná a helyét.

Álljon hát itt a köszönetünk a következő személyeknek (márkáknak), akik/amelyek nélkül ez a fantasztikus fotósorozat sosem készülhetett volna el!

Modellek: Gyalog Alina és Szárnyasi Márk

Anyukáik: Mátyus Juci és Szárnyasi Enikő

Apukáik: Gyalog Attila és Szárnyasi Gábor

Fotós: Boncsér Orsi / Szuzi és a naplopók

Együttműködő partner: Völgyes Flávia / Fl’Art Design

Az írás tetején megtekintheted valamennyi fotót, amely a csodafotózáson készült.