Hóemberek világnapja - 2024

Hóemberek világnapja - 2024

Categories : Blog

Egyszer volt, hol nem volt…

…volt egyszer egy hóember.
Sajnos, hóemberek manapság már tényleg csak a mesében léteznek. Legalább is mi idén nem láttunk még közülük egyet sem.
Ezért döntöttünk ebben az esztendőben hetedik alkalommal úgy, hogy a Cseppke egyik legnagyobb kedvezménnyel kecsegtető akcióját összekötjük a Hóemberek világnapjával, amely az egyre súlyosabbá váló klímaváltozásra hívja fel  a figyelmet.

Így két legyet ütünk egy csapásra: amellett, hogy Neked segítünk, hogy könnyebben hozzájuthass a következő zsákocskátokhoz, a Föld bolygónak is igyekszünk segíteni, mert így egyre többen lehetünk, akik nem egymásra mutogatva keressük a felelősöket, hanem mindent megteszünk, ami tőlünk telhető, hogy megállítsuk a folyamatot. Tudom, tudom, arra gondolsz, hogy kevesek vagyunk mi ehhez, ám mi a Cseppkénél hiszünk benne, hogy egyéni szinten is tennünk kell valamit, és egyszercsak eljön az idő, amikor magasabb szinteken is történik valami ugyanezen célért.


Van tehát a Hóemberek világnapja, ami január 18.-ára (idén csütörtökre) esik, és mindannyiunkat arra figyelmeztet, hogy érdemes a saját életünkben takarékoskodni a Föld energiáival. Mi pedig ezt az üzenetet megtámogatva hirdetjük meg akciónkat, melynek keretében

2024. január 18-án*

valamennyi hálózsákunk óriási,

18% kedvezménnyel kapható!

Fantasztikus, ugye?
Nincs más hátra, állítsd be az összes figyelmeztetőt az összes kütyüdön, és várunk a Hóemberek világnapjánCseppke webáruházban!


*A kedvezmény 2024. január 18. 0 órától 24 óráig él, a Cseppke by MerinoGold termékekre nem vonatkozik és egyéb kedvezményekkel nem összevonható.