Hóemberek világnapja - 2023

Hóemberek világnapja - 2023

- Kategóriák: Blog

Egyszer volt, hol nem volt…

…volt egyszer egy hóember.
Sajnos, hóemberek manapság már tényleg csak a mesében léteznek. Legalább is mi nem láttunk idén még egyet sem.
Ezért döntöttünk ebben az esztendőben hatodik alkalommal úgy, hogy a Cseppke leges-legnagyobb kedvezménnyel kecsegtető akcióját összekötjük a Hóemberek világnapjával, amely az egyre súlyosabbá váló klímaváltozásra hívja fel  a figyelmet.

Így két legyet ütünk egy csapásra: amellett, hogy Neked segítünk, hogy könnyebben hozzájuthass a következő zsákocskátokhoz, a Föld bolygónak is igyekszünk segíteni, mert így egyre többen lehetünk, akik nem egymásra mutogatva keressük a felelősöket, hanem mindent megteszünk, ami tőlünk telhető, hogy megállítsuk a folyamatot. Tudom, tudom, arra gondolsz, hogy kevesek vagyunk mi ehhez, ám mi a Cseppkénél hiszünk benne, hogy egyéni szinten is tennünk kell valamit, és egyszercsak eljön az idő, amikor magasabb szinteken is történik valami ugyanezen célért.


Van tehát a Hóemberek világnapja, ami január 18-ára esik, és mindannyiunkat arra figyelmeztet, hogy érdemes a saját életünkben takarékoskodni a Föld energiáival. Mi pedig ezt az üzenetet megtámogatva hirdetjük meg akciónkat, melynek keretében

2023. január 18-án*

valamennyi téli, belső pamutos és hosszú ujjú hálózsákunk

18% kedvezménnyel kapható!


Sőt!
Mivel nehéz időket élünk, idén úgy döntöttünk, hogy a kedvezmény összevonható a törzsvásárlói kedvezményünkkel, így hűséges vevőnkként

akár 28%-kal olcsóbban is beszerezheted az új Cseppkéteket.

Fantasztikus, ugye?
Nincs más hátra, állítsd be az összes figyelmeztetőt az összes kütyüdön, és várunk a Hóemberek világnapjánCseppke webáruházban!


*Az akció 2023. január 18. 0 órától 24 óráig tart, és a Cseppke by MerinoGold termékekre nem vonatkozik.