Hamarosan találkozunk...

Hamarosan találkozunk...

- Kategóriák: Blog

A kaland már elkezdődött… Persze nem mindig gondolunk rá ilyen magasztosan. Legtöbbször egészen másnak érezzük. Hol tehetetlen toporgásnak, hol sötétben tapogatózásnak, hol egyenesen küszködésnek. De aztán mindig jön egy-egy áldott feladat, ami kreativitást igényel, vagy épp egy látványos eredmény, ami örömmel és erővel tölt fel az újabb kihívásokhoz. Mi okozza ezt a zavart bennünk? Talán az, hogy egy teljesen új, számunkra ismeretlen területen lépkedünk, ha minden igaz, előre. 

Hamarosan boltot nyitunk.

Jézusom. Még attól is kiráz a hideg, hogy ezt leírom. Pedig azt hittük, hogy a Cseppke életében olyan sokszor léptük már át a határainkat, hogy most is simán menni fog. De ez azért gyökeresen más. Fejes az ismeretlenbe. Megint együtt ugrunk. Györgyi és én. Mint mindig. Nekifutunk, dobbantunk egy nagyot, és... Lesz, ami lesz alapon rábízzuk magunkat a gondviselésre. Szerencsére rengeteg szuper társat találtunk az úton, ami idáig vezetett. Fantasztikus márkák még fantasztikusabb tulajdonosait, akik úgy vélik, a mi boltunk méltó otthont nyújt majd az ő portékájuknak is. Aztán velünk tart egy nagyon tehetséges belsőépítész is, akivel egy igazán izgalmas enteriőrt sikerül kialakítanunk. Mindez számunkra nagyon fontos, mert megbízható társakra van szükségünk, hisz valami varázslatosat szeretnénk létrehozni. Egy olyan helyet, ami harmóniája révén az első pillanatban otthonos érzést nyújt, ami nagyszerű találkozásoknak teremt lehetőséget, játékra ösztönöz, vagy épp beszélgetésre. Ahol egy kisgyermek és az anyukája is csudajól érzi magát. Akkor is, ha nem vesz semmit. Csak tájékozódik. Vagy játszik. Vagy találkozik. Vagy mesét hallgat. Vagy csak egyszerűen van. Egy olyan helyet, ahol egyszerűen jó lenni.

Most még egy kicsit lehetetlennek tűnik, hogy mindez megvalósul. De a korábbi kivehetetlen köd már kezd oszlani, mi pedig kezdjük látni a végét. Már felépültek az első házikók, az ablakokban pedig felgyulladtak az első fények. És bár ez egy mérföldkő, még most jön a sűrűje. Hamarosan felgyorsul az idő, jönnek a bútorok, a partnerek, a portékák, és még sok-sok kétkezi munka, amíg egyszer csak meg nem fordul a tábla az üvegajtón, ami azt hirdeti:

NYITVA.

Addig csak annyit kérünk, gondolj ránk és drukkolj nekünk, hogy minden úgy alakuljon, vagy legalább megközelítően úgy, ahogy terveztük. Szeretettel köszönjük, ha így teszel.

Fruzsi & Györgyi

Kapcsolódó írások