Gyereknapi meglepetés 2023

Gyereknapi meglepetés 2023

- Kategóriák: Termékeinkről10 éve már, hogy cuki és praktikus termékeket gyártunk gyerekeknek. Teljesen természetes hát, hogy a Gyereknap mellett sosem "megyünk el" meglepetés nélkül. Ám a kicsik ünnepén kedvezmény helyett általában ajándékot adunk, aminek tényleg a gyermek örül. Idei meglepetésünk azonban minden szempontból rendhagyó.

Olyan valamit találtunk ki, ami exkluzív, újszerű, amellett, hogy őrzi a kicsi álmát, alkotásra is ösztönöz, ehhez az eszközt ajándékba adjuk, ráadásul az eredmény emlékezetessé is válik, arról nem beszélve, hogy mindenki örül.

Egy ilyen bevezető után már tuti összezavarodtál és fogalmad sincs, mi is lehet a meglepi. Hidd el, sosem fogod kitalálni, ezért hagyj fel a próbálkozással és inkább olvass gyorsan tovább!

Nos a meglepi három részből áll:

1. Ünnepi limitált széria

2. Speciális funkció

3. Ajándék a termék mellé

Ez így még mindig nem elég sokat mondó, ugye? Akkor lássuk, mit is találtunk ki idén Gyereknapra! Most már tényleg...

1. Ünnepi limitált széria

Az első aspektust nem kell hosszan részletezni. A limitált széria azt jelenti, hogy ezekből a zsákokból annyi van, amennyi, ha valamilyen méret vagy vastagság kifogy, nem lesz belőle több. Ezért jobb igyekezni a megrendeléssel. Azért is, hogy még tuti odaérjen Gyereknapra Hozzátok. Eddig tiszta, ugye? De vajon mit jelenthet a következő pont? Nézd csak! Mutatjuk.

2. Speciális funkció

Fogadjátok szeretettel a Cseppke (de az is lehet, hogy a világ) első színezhető tipegő hálózsákját! Ez a termék nemcsak teret enged gyermeked kreativitásának, de emlékül megőrzi gyermekkorának egy szeletét, a saját művét, ha úgy tetszik, kézjegyét. 

3. Ajándék a termék mellé

A meglepően egyedi zsákocska mellé a május 15-21. között leadott vásárlásokhoz ajándékba küldjük a színes textilfilcet, amivel a kicsi úgy alkothat, hogy az valóban maradandó legyen, akár még mosás után is.

Mit szólsz? Tetszik? Bevallom, mi nagyon büszkék vagyunk rá, hogy megint valami egészen mást adhatunk, mint ami megszokott. Ha Te is szeretnéd egy ilyen tipegő zsákocskával meglepni gyermeked (vagy magad), akkor nincs mire várni. Kattints ide, és add le rendelésed, hogy nehogy valaki elvigye az orrod elől a Nektek megfelelő méretű terméket.

Boldog Gyermeknapot kívánunk!