Cukiságok lilában, avagy hogyan legyél anyukaként is hipertrendi? - Cseppke

Cukiságok lilában, avagy hogyan legyél anyukaként is hipertrendi?

Megjelent: 2018-05-25 20:16:10
Kategóriák: Vendég blog

Cukiságok lilában, avagy hogyan legyél anyukaként is hipertrendi?

Cukiságok lilában

avagy hogyan legyél anyukaként is hipertrendi?

A Pantone 2018 év színének az Ultra Violet, közönségesebb nevén a lilát választotta. Ez a tény sokakat hidegen hagy. De mi van azokkal, akiket igenis érdekel? Akik anyukaként is szeretnek divatosak maradni és azt is szeretik, ha a gyermekük is igazán trendi cukiságokkal van körbe véve? Nekik – és ha idáig eljutottál cikkünkben, megkockáztatom, hogy Neked – állítottuk össze ezt a kis gyűjteményt hasznos vagy épp csinos termékekből, amik mind-mind az év színében pompáznak.

Okosságok lilában

A Bookuniverse akkor sem esik kétségbe, ha valaki a gyermekkönyvek terén is követni szeretné a színtrendeket, ugyanis rengeteg lila borítójú Usborne kiadványa van, legyen szó akár babakönyről, hangot adó vagy ismeretterjesztő, esetleg kreatív kiadványról.

 

A legkisebbeknek a Night time textilkönyvet, a bölcsis-ovis korosztálynak a simogatós That’s not my monster, a tologatható-mozgatható paneleket tartalmazó Slide and see dinosaur és a Nursery Rhymes, a legnépszerűbb mondókákat bemutató kiadványokkal ajánlja a márka.

Nincsen hiány mesekönyvekből sem, sok-sok más kiadvány mellett megtalálható a kínálatban a Dzsungel könyve rövidített, kimondottan angolul tanulóknak szóló változata, a kisiskolásoknak szóló Happy Bithday Oliver Moon című miniregény, illetve az ezeregy éjszaka meséit tartalmazó Illustrated Arabian Nihgts című hatalmas mesegyűjtemény.

Akinek fontos a tudományos vonal, az választhatja a kimondottan kisiskolásoknak szóló 380 oldalas gyerekenciklopédiát, az éjszakai égbolt tanulmányozását segítő 100 things to spot in the night sky kártyacsomagot vagy a kislányok kedvencét, a lovakat és pónikat bemutató, a Beginners sorozatba tartozó könyvecskét.

A Bookuniverse természetesen gondolt a kreatív alkotás szerelmeseire is, így beválogatta a bemutatásba a wipe-clean, vagyis letörölhető és újraírható füzetek közül az órával megismertető darabot, valamint a wipe-clean kártyacsomagok közül a kreatív rajzos feladatokat és a logikai feladatokat, fejtörőket tartalmazó csomagot. Akinek pedig ennyi még mindig nem volt elég, az matricázhat a Boszorkányok és varázslók című kiadvánnyal vagy elmerülhet a 128 oldalas rajzolós, színezős munkafüzetben.

Ezt a sok-sok okosságot a Bookuniverse Facebook oldalán rendelheted meg, akár idekattintva.

Legyen a szendvicsed is divatos!

Ha nemcsak a divat terén, de a környezettudatos életmódban is szeretnél igazán haladó lenni, akkor itt az idő, hogy rászoktasd magad és családod, hogy kevesebb szemetet termeljen. Ebben segít a Komforte hihetetlen aranyos biciklis Boc’n’Roll szendviccsomagolója, amely akár éveken keresztül ki tudja váltani a lebomlani nemképes folpackot vagy alufóliát.

A visszazárható tépőzárnak köszönhetően a szendvics csomagoló könnyen nyitható-zárható és bármilyen alakú szendvicsre ráillik. Semmi nem fog kilógni, kifolyni, még a majonéz sem. Használhatod almához, körtéhez, bármilyen zöldséghez, szendvicshez, tortillához, kekszhez, műzliszelethez. Sőt, még alátétként is használhatod, ha teljesen kinyitod, de a szendvicsedet is eheted belőle közvetlenül.

Hogyan lehet már a kisbabád is igazán menő?

Mit szólnál valami olyannak, ami tényleg feldobja a kis csajszid megjelenését, mégsem kell az egész ruhatárát lecserélned hozzá? A JudyArt Szilvafa kollekciójába tartozó nyálkendő, illetve turbánok nemcsak hasznosak, hanem egy pillanat alatt feldobják az öltözékét.

Maradjunk a kiscsajoknál!

A nagyobbacska, öntudatosabb minibombázók nem hagyjatják ki a Heldin babaruha hipercuki tüllszoknyáját, amely természetesen az év színében, tehát lilában is megrendelhető a márka weboldaláról.

Mit szólsz? Kezd összeállni a mini outfit, ugye?

 

Egy csokornyi divat, egy csokornyi lilaság

Vannak webáruházak, akik olyannyira odafigyelnek a trendkövető anyukák igényeire, hogy webshopjukban külön csokorba szedik az év színében pompázó valamennyi terméküket.

A Pitypangdizájn a baglyos jelölőcímkétől, a BPA mentes kulacson, a lila vonalas jegyzetfüzeten és a lila színű gondevő babán keresztül egészen a babakocsira akasztható nyuszis tárolóig hipercuki, hasznos és persze divatos termékek egész gyűjteményét kínálja lila színben. Ezeket idekattintva a márka webshopján tekintheted meg tüzetesebben, és persze meg is rendelheted valamelyiket, amelyikhez kedved szottyan.

Élménygyűjtő lila pöttyök

A MONELLO baby&more Élméngyűjtő Piknikpléd nem csak vízlepergetős tulajdonsága miatt tesz nagy szolgálatot az anyukák körében, hanem azért is, mert a vízlepergetős csúszós anyagról könnyen le lehet rázni a rárakódott fűszálakat, faleveleket, homokot és egyéb nem haza szállítandó növény és bogár állományt. Felülről pedig a puha pamut anyag érintkezik a babával. A pléd többek között lila pöttyös színben is megtalálható a márka kínálatában, amit jelenleg idekattintva a Facebook oldalukon tudsz megrendelni.

Lila pöttyös élményekhez lila pöttyös uzsonna

A BogBag márka méhviaszos biopamutból készült szendvics csomagolója, a BogPack háromféle lila designban is kapható, és késztet minden modern szemléletű anyukát arra, hogy az egyszer használatos csomagolóanyagokat ilyen környezettudatos megoldásra cserélje. Ha Te is szeretnél beszerezni egyet, kattints ide és rendelj egyet a márka webshopjából!

Lila és játékos… és meg kell zabálni!

Természetesen nemcsak könyvek, de hipercuki játékok is fellelhetők a neten az év színében.

Ilyen például a Szivárványmami horgolt unikornisa, ami egyetlen kislány unikornisgyűjteményéből sem hiányozhat. Ha szeretnél Te is egy ilyet,  kattints ide, és rendelj egyet a márka Facebook oldalán!

Lilában (is) csodás álmok jönnek

Természetesen Nekünk a Cseppkénél is vannak hipercuki lila termékeink. Az egyik kedvencünk az Elefántos tipegőhálózsák kamáslival. A pici a hálózsákból nem tud kitakarózni, így az megóvja őt a hidegtől és a megfázástól. A kamásli csúszásgátlós mintája pedig nem csak a vidámságot, de a biztonságot is fokozza.

Ha kíváncsi vagy a Cseppke összes lila termékére, akkor kattints ide és lesd meg őket a webshopon.

Oszd meg másokkal is!