Csak kapkodjuk a fejünket

Csak kapkodjuk a fejünket

- Kategóriák: Cápák között

Amikor hétfőn lement az adás, a végén megbújt még egy, helyesebben kettő meglepetés. Nevezetesen, hogy bezsebeltünk minden különdíjat és különdíjra jelölést, ami csak egy műsorban megadatik. Az egy dolog, hogy amikor megláttuk, Györgyivel egymástól függetlenül pattantunk fel karosszékünkből és perdültünk táncra. Tényleg. Ezt utólag is egyeztettük.

És, hogy miért voltunk ilyen boldogok? "Biztosan a hatalmas díjak miatt."- gondolhatod, de nem így van. Az örömünket az okozta, hogy ilyen konkrét megerősítésben, hogy a Cápákkal együtt több nagy magyar márka is díjazza, amit eddig összehoztunk, még sosem volt részünk.

Csak ilyen eddig üresnek tűnő, ám számomra mégis nagy fontosságú szavak jutnak eszembe, mint megtiszteltetés, büszkeség és hála.


Így érzünk a Telekom Digitálisan Tettrekész díja miatt is. Akkor is, ha még nem pontosan tudjuk, hogy mivel is jár e megtiszteltetés, már nagy az örömünk, hiszen újabb Cseppkét bemutató film készült általa. Ezt osztjuk meg most itt büszkén. Nézzétek meg, szórakoztató és színes!

Ezúton is köszönjük a Magyar Telekom díját és ígérjük, hogy igyekszünk maximálisan kihasználni a benne rejlő lehetőségeket!

Kapcsolódó írások