Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: az ADAMO HAMMOCK

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: az ADAMO HAMMOCK

- Kategóriák: Showroom

Amikor az ADAMO babahintát megálmodták, egy cél lebegett a készítők szeme előtt: egy olyan pihe-puha, ölelő öböl kialakítása, amiben a kisbabák legalább olyan biztonságban érzik magukat, mint a szüleik karjában. Minden hinta, minden párna, kiegészítő teljesen természetes anyagból készült, és kialakításának köszönhetően már újszülött kortól is használható – akár egészen 3 éves korig. A nagyobbaknak való junior hinta  pedig az 5 éveseknek is még tökéletes játék lehet. 

Hála a sok éves fejlesztésnek, teszteléseknek, mára már bátran kijelenthetjük, hogy a legbiztonságosabb gyerekhinta a piacon. Amellett, hogy mindegyik termék meseszép, minden gyerekszobában – sőt, a lakás bármelyik pontján – nagyon jól mutat, hadd meséljünk pár szót arról, milyen hatása van a rendszeres használatának a gyerekekre.
A hintázás fejleszti az egyensúlyt, a mozgást, a térben való tájékozódást, finommotoros mozgást, miközben oldja a belső feszültséget, ellazít. A hinta és a hintáztatás pozitív hatásait már nagymamáink is felismerték, tudták, hogy nyugtat, segít a gyermeknek az elalvásban. Fontos kiemelni, hogy egy gyermek egyensúlyszerve (a fülben) közvetlen kapcsolatban van idegrendszerével és annak érése a hintázás által is befolyásolható.
A gyermek egyensúlya akkor fejlődik, hogy ha kibillen a középvonalból, majd visszatalál. A kicsi az egyensúlykeresés közben bizonyos izmait megfeszíti és ugyanekkor meghatározott izmokat el kell lazítania. Ezeknek a kis izmoknak a koordinált mozgása szükséges a mozgás összehangolásához, a korai ingerek nagyban befolyásolják a későbbi harmonikus mozgás – beszéd- és képességfejlődését. Tudjátok, sokszor hallani, hogy egy kisbabát “ elkényeztetnek ”, ha túl sokat van kézben. Szerintünk egyszerűen nincs olyan, hogy egy babát túl sokszor ölelünk magunkhoz, neki – ahogy egyébként mindenkinek – elemi szükséglete az érintés, a bújás. Viszont tudjuk, hogy a szülőknek is vannak ilyen elemi szükségleteik – mint például egy-egy lopott pihenős óra napközben – és ehhez egy megfelelő babahinta nagy segítség lehet, mert így folyamatosan nyugodtak lehetünk, hogy a kisbabánk jó helyen van. Ennél pedig semmi nem fontosabb. Az ADAMO termékeket megtalálhatod a Cseppkeségek polcain is! 

Kövesd az Adamo Hammock Facebook oldalát! 
Kövesd az Adamo Instagram oldalát is! 
Nézd meg az Adamoval készült rövid videónkat a YouTube csatornánkon! 

Kapcsolódó írások