Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Varázspalló

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Varázspalló

- Kategóriák: Showroom

Mi is az a varázspalló? Játék? Fejlesztőeszköz? Mozgásélmény? Vagy egy különleges lakberendezési tárgy?

Valójában mindezt egyszerre jelenti!

Egyszerű, mégis ezerféleképpen használható. Amikor az első palló elkészült, még mi sem sejtettük, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben az eszközben. Bár számtalan pallós kaland van már a hátunk mögött, mind a mai napig nekünk is tud meglepetést okozni ez a különleges szerkezet, ez az "élettel teli fadarab". A lehetőségeknek ugyanis csak a fantázia szab határt!

A varázspalló, mint mozgásfejlesztő eszköz

A palló különleges mozgásélményt jelent. Miközben a gyerekek játszanak vele, fejleszti és harmonizálja mozgásukat. Az egyik előnye, hogy sok más fejlesztőeszközzel szemben csupán két dimenzióban billen, így azok a gyerekek is hamar megbarátkoznak vele, akik bizonytalanabbak, vagy akik számára a mozgás kihívást jelent. Akár már a legapróbbakkal is pallózhatunk, a kisbabák élvezni fogják a finom ringatást. A nagyobbak számára pedig már jöhetnek a játékos feladatok! De a felnőtteknek sem kell kimaradniuk a mókából, tegyétek a pallózást közös családi élménnyé! Nevessetek, hintázzatok, varázspallózzatok együtt!

A varázspalló, mint a szerepjátékok folyton változó eszköze

A gyerekek egyetlen pillanat alatt átalakítják a körülöttük lévő világot. Az eszköz, ami az egyik percben még a hős lovagot segítette az Óperenciás- tengeren is túl, a következő pillanatban már egy egészen más kalandnak a része. A gyerekek határtalan fantáziájának köszönhetően a varázspalló szerepe is folyton változik. Olyan kreatívan használják, amire mi felnőttek soha nem is gondoltunk. Ráadásul nem csak a kicsik számára nyit ki folyamatosan újabb és újabb világot, hanem a nagyobbaknak is új élményeket rejt a pallóban rejlő rengeteg lehetőség.

A varázspalló, mint a pihenés eszköze

A palló számunkra a természet közeliséget is jelképezi. Azt az életformát, amit a nagyváros nyüzsgése helyett választottunk magunknak. Éppen ezért nekünk a palló az elcsendesülés, a pihenés eszköze is. Egy könyvvel a kezünkben a palló ölelésébe kuckózva, abban ringatózva feltöltődhetünk, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapokat. Meséljetek, mondókázzatok együtt, vagy beszéljétek meg az élet nagy dolgait a pallóban hintázva!

A márka weboldalát itt találod: varazspallo.hu  Kövesd a márkát Facebookon és Instagramon is!