Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Siller Baby and Child

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Siller Baby and Child

- Kategóriák: Showroom

Siller baby & child egy mesés világba repíti a gyerekeket. A modern és letisztult skandináv stílusú gyerekbútorok és a csodás dekorációk a gyerekek álmát váltják valóra. Minden játék ami körülveszi őket, mint például a házikós ágy, szőrmés puff, indiánsátor, őzikés szék, mind játékra hív. A kedves bútorok és pihe puha kiegészítők, fonott rácsvédők, design párnák, ágyneműk megtöltik élettel és mesével a gyerekszobákat.

" Egy gyönyörű szakmát választottam, mint asztalos. A fa szeretete gyermekkoromban kezdődött, ez a csodálatos anyag mindig lenyűgözött sokszínűségével. Ahogy a kezem között formálom a fát, új életre kel. Nincs két egyforma fa, így nincs is két egyforma bútor sem. Bútoraink egyedileg készülnek a saját kezem megmunkálása által.
Mikor bútort vásárol, olyan minőséget válasszon, ami évtizedekre szól, amit az unokái is örökölhetnek. Egy ilyen bútordarabnak története, múltja van, ami nagy érték egy család életében.
Amikor megszületett első gyermekünk, természetesen a baba bútorait is én készítettem el. A modern, skandináv stílus áll közel hozzánk, mert letisztult és természetes. Ahogy gyarapodtak a kisfiam bútorai, úgy érlelődött a gondolat, hogy egy modern gyerekbútor kollekciót hozzunk létre, ebből született a Siller baby & child márka. Cégünk igazi családi vállalkozás lett, ahol én készítem a bútorokat, feleségem, Tünde, pedig a textil termékeket a bútorokhoz. Mivel bútoraink gyermekeknek készülnek, ezért csak természetes anyagokkal dolgozunk, semmiféle vegyi anyagot nem használunk a fa kezelésére. Bio pácot és festéket, méhviaszt és olajokat alkalmazunk. A kisgyermekek számára nagyon fontos a megfelelő környezet, ahol lehetőségük van az önálló kis saját életterükben élni, játszani és tanulni. Olyan gyerekszobát alakíts ki gyermekednek, ahol a felfedezés öröme, a saját tapasztalatok, a gyermek természetes kíváncsiságának a fenntartása a legnagyobb mértékben támogatva van." Siller Balázs

A rajzoláshoz, festéshez és más kreatív tevékenységhez szükség van egy asztalra és székre, ami megfelelő magasságú és könnyen tudják kezelni a gyerekek. A krétatáblás asztat imádják a gyerekek, mert ez egy olyan bútordarab, amire lehet rajzolni. Nagyon praktikus, nedves szivaccsal letörölhető és a kréták számára van az asztal közepén egy kis tálka. Minden kéznél és minden a helyén. A gyerekeknek nagy segítség a rend megtartásában a jól megtervezett és funkcionális bútordarab. Többek között ezt a terméket is megtekintheted a Cseppkeségek budapesti üzletében! 

Kövesd a Siller Baby and Child oldalát a Facebookon is! 

A márkát megtalálod az Instagramon is! 

Kapcsolódó írások