Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Planetino

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Planetino

- Kategóriák: Showroom

"Hatalmas a felelősségünk, hogy mit és hogyan adunk át az utánunk következő generációnak, és talán akkor érezzük meg először ennek az igazi súlyát, amikor gyermekünk születik. Amikor nálunk is bővült a család akkor vált teljesen tisztává számomra, hogy milyen fontos küldetésem van.
Elkezdtem könnyen hozzáférhető, károsanyagmentes babatermékek után kutatni, és hamar rá kellett döbbennem, hogy országhatárokon belül milyen nehéz dolgom van.
Megalkottam hát a Planetinot, ahova gondos kutatómunkával válogatom össze azokat a prémium kategóriás, skandináv design szerint készült termékeket, amik egytől egyig lekövethető, fair trade módon készültek, organikus, bio alapanyagokból, nem csak a babákat, de a bolygónkat is óvva. Ezeket a termékeket ráadásul a lakásunkban sem kell rejtegetni, az elnyűhetetlen prémium anyagoknak hála pedig igazi örök darabokra teszünk szert.
Nézzük például a PET palackot, ami korunk legnagyobb környezetszennyezéséért felelős hulladéka. Nagyon lelkes lettem, amikor a webshopra felkerültek az első újrahasznosított PET-palackból készült táskák, amik nem csak hogy szuper praktikusak vízlepergető hatásuknak köszönhetően, de cukibbnál cukibb minták díszítik. Rábukkantam a 100% biopamut baba törölközőkre, köntösökre és poncsókra, de az elnyűhetetlen kaucsukból készült rágókák is hamar nagy kedvencek lettek.
Mivel mondanom sem kell, hogy az egyik legfontosabb egy szülő számára, hogy mit vesz gyermeke a szájába, így szintén nagy örömmel konstatáltam, hogy egy ivópohár akár kukoricarostból is készülhet, így elkerülve a mikroműanyagok és egyéb vegyi anyagok bejutását a kicsik szervezetébe, illetve a legkisebbek is megtalálhatják a számukra megfelelő, könnyen kezelhető rozsdamentes acél kulacsot.

Szerettem volna, hogyha ezen termékek beszerzése is egy olyan egyszerű és egyértelmű megoldás lenne a tudatos szülők számára, amit jó szívvel választanak a tömegtermékek beszerzése helyett. Büszke vagyok rá, hogy a Planetinon csak olyan dán, holland és svéd design termékek kapnak helyet, amiket a saját gyermekeimnek is szívesen adnék. A célom egy volt: egy jobb világ miniben!" - Buriusz Andrea, a Planetino márka alapítója

Kövesd a Planetino - egy jobb világ miniben Facebook oldalát és Instagram profilját is! 

Kapcsolódó írások