Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Pippadu

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Pippadu

- Kategóriák: Showroom

A BIBS 40 éve a kicsik és szüleik kedvenc, biztos választása. Csodás színvilága és gondosan tervezett formái a márka védjegye.
A BIBS márka zászlóshajói a cumik. A cumi ugyan mindig az anyukák „ajánlása”, de valójában a picik választása: végső soron ők döntik el, hogy szeretnek-e cumizni, ha igen, mikor van rá szükségük, és milyen formájú cumit fogadnak el legszívesebben.
A BIBS cumik kiválóan vizsgáznak a piciknél: a COLOUR cumik natúrkaucsuk cumifejének cseresznye formája erősíti a babák szopizási reflexét; a SUPREME cumi lapos cumifeje segíti, hogy a fogacskák szépen, szabályosan bújjanak elő, a De LUX pedig minden korosztályt tökéletesen kiszolgál. A cumipajzsok mindegyik cumifajtánál megfelelően levegőztetik a baba érzékeny bőrét.
A BIBS cumik élménye úgy teljes, ha megfelelően választunk cumiméretet, megtapasztaljuk, hogy a natúrkaucsuk vagy a szilikon cumifejet fogadja el szívesebben a gyermekünk, és ha tudjuk, milyen rendszerességgel és miként tisztítsuk a cumikat, mikor érdemes cserélni őket, és mi az, amit semmiképp ne tegyünk velük. Merthogy a BIBS élménynek is van „útmutatója”. Itt megismerhető:

BIBS kisokos

 A BIBS az élet színes oldala kicsiknek: Dániában készül, letisztult dán dizájnt követ, gyönyörű színek, gondosan tervezett formák jellemzik. A cumik mellett folyamatosan megújuló termékkínálat biztosítja, hogy a BIBS varázslat mindig körbevegye a piciket.
Családi vállalkozásunk, a Pippadua BIBS magyarországi nagykövete: örömmel segítünk, hogy a BIBS minél több családban találja meg kis barátait.

BIBS Colour

100% natúrkaucsuk cumifej. Természetes cseresznyeforma.
A BIBS Colour 40 éve a BIBS cumik márkajelképe. Cumifejének cseresznyeformája és puhasága az édesanya mellét idézi, így támogatja a picik természetes szopizási reflexét. Kiváló minőségű, 100%-ban természetes natúrkaucsukból készül. A cumipajzs anyaga polipropilén műanyag, mely nagyon könnyű és rendkívüli strapabírással rendelkezik. Kialakításának köszönhetően a kifelé ívelő cumipajzs nem nyomja meg a baba száját vagy állát. Szellőzőlyukak biztosítják, hogy a baba bőre megfelelően lélegezzen. A termék 100% BPA-, PVC- és ftalátmentes.

BIBS De Lux

100% antiallergén szilikon. Természetes cseresznyeforma.
Exkluzív dizájn, ami őrzi a BIBS cumik letisztult formavilágát. Cseresznyeformája és puhasága az édesanya mellét idézi, így támogatja a picik természetes szopizási reflexét. Kiváló minőségű szilikonból készül. A magas hőmérsékletnek is ellenáll, alakja nem változik. A cumipajzs anyaga polipropilén műanyag, mely nagyon könnyű és rendkívüli strapabírással rendelkezik. Kialakításának köszönhetően a kifelé ívelő cumipajzs nem nyomja meg a baba száját vagy állát. Szellőzőlyukak biztosítják, hogy a baba bőre megfelelően lélegezzen. A termék 100% BPA-, PVC- és ftalátmentes.

BIBS Supreme

100% natúrkaucsuk cumifej, szimmetrikus, lapos formában.
Egyedi formatervezésével a BIBS cumicsalád eleganciáját képviseli. A cumifej lapos és szimmetrikus formája hozzájárul az egészséges fogak és állkapocs fejlődéséhez. Szimmetrikus kialakításának köszönhetően a baba mindig helyesen tartja a szájában. Kiváló minőségű, 100%-ban természetes natúrkaucsukból készül. A cumipajzs lekerekített, pillangó formája szabad helyet biztosít a baba orrának és állának. A lyukacsos dizájn elősegíti a levegő szabad áramlását, így a baba érzékeny bőre megfelelően lélegzik. Anyaga polipropilén műanyag, mely nagyon könnyű és rendkívüli strapabírással rendelkezik. A termék 100% BPA-, PVC- és ftalátmentes.

BIBS rágóka 

Szív és csillag alakban kapható, rajta apró mintázatok, melyek gyengéden masszírozzák a baba ínyét, enyhítve a fogzás fájdalmait. Újrahasznosítható anyagának köszönhetően rendkívül rugalmas, az apró fogacskák nem hagynak nyomot rajta. Formája tökéletesen illeszkedik a pici kezekbe, ezáltal a kicsik motorikus reflexeit is kiválóan fejleszti. A BIBS rágóka 100% BPA- és ftalátmentes.
Anyaga: 100% újrahasznosítható TPU (thermoplastic polyurethane). A terméket Dániában tervezik és készítik.
3 hónapos kortól ajánlott.
Méret: kb. 10 × 10 cm
Tisztítás: meleg, szappanos vízzel kézzel mosható, majd töröld szárazra. 

BIBS karikák

Használatuknak csak a fantázia szab határt: a kicsik ágyára, pelenkázóasztala fölé, babakocsira, játszókeretre tehetők, cumik, rágókák fűzhetők rájuk, de önálló játékként is megállják a helyüket!
A BIBS karikák 100% BPA-, PVC- és ftalátmentesek. Anyag: 100% élelmiszerbiztos polipropilén.
A termék megfelel az EN 1400 + A2 európai szabványnak.
Egy szettben 12 karika, 3 csodás színben.
Tisztítás: meleg, szappanos vízzel kézzel mosható, majd töröld szárazra.

BIBS textilpelenka

Pihe-puha, lélegző muszlin anyag, nyári takaróként, nyálkendőként, sőt kispárnaként is kiváló. Nedvszívó anyagának köszönhetően rendkívül praktikus kiegészítő, ráadásul minden mosás után még puhább lesz. Egy csomagban két BIBS textilpelenka található.
Méret: 70 × 70 cm
Anyaga: GOTS-minősítésű, 100% pamut. Dániában tervezve és készítve.
Tisztítás: gépi mosás maximum 30 fokon mosózsákban. Szárítógépben szárítani tilos! 

Kövesd a Pippadu Facebook oldalát is! 

Kövesd a Pippadu Instagram profilját is! 

Nézd meg a Pippaduval készült rövid videónkat a YouTube csatornánkon! 

Kapcsolódó írások