Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Monello

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Monello

- Kategóriák: Showroom

A Monello baby&more©  baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg. Termékeinket az igény szüli, hosszas tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamaton esnek át, hogy mire a kezetekbe kerülnek, már tökéletesek legyenek. A kézzel történő gyártás a minőséget garantálja.
Tudtátok, hogy a szeretettel főzött ételek finomabbak és jobban esnek? Mi valahogy így vagyunk a termékeinkkel.
Találkozz velünk az új Cseppke Showroomban és tapizd meg személyesen a legnépszerűbb termékeinket, köztük a hihetetlenül puha új 2 in 1 kézvégű Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagot©, a PihePuha PelusPárnát©, a Szoptatós-hordozós Poncsót© vagy az Óriás kapucnis és a Nyakba akasztós törölközőt©.
Legnépszerűbb termékünk a Babamelegítő Kiscsillag. Egy praktikus mami babakelengyéjének elengedhetetlen darabja a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag, amit szinte mindenhol és mindenkor, minden ruhával használni tud. Egyenletes melegben tartja a háton fekvő kisbabát. Több, mint egy baba takaró. Kapucnis és kényelmes, nikkelmentes, mosógépben mosható. Kézzel és sok szeretettel készítve, álomporral meghintve.
A legtöbb anyuka arról számolt be, hogy a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagba helyezve a babája sokkal hamarabb aludt el, mint máskor. Ez nem is csoda, hiszen a Babamelegítő Kiscsillagokat a készítési folyamat végén álomporral is megszórjuk…

Lájkold a márkát a Facebookon és az Instagramon is, oszd meg a posztokat, cikkeket, fotókat, hogy ezáltal minél több anyuka megismerhesse a Monello termékeit!

Kapcsolódó írások