Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a LIliputi

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a LIliputi

- Kategóriák: Showroom

Liliputi® márka sokaknak ismerősen cseng, hiszen mind a babahordozás mind a puhatalpú cipők terén a legsikeresebb hazai márka.  A Liliputi® egy hosszabb ázsiai utazás hatására jött létre, mintegy másfél évtizede. A babahordozás és a mezítlábas járás természetes részei az ottani életnek, ezeknek pedig számos jótékony hatása van, mind fizikai mind az érzelmi fejlődés tekintetében. Sem a babahordozás, sem pedig a puhatalpú cipők nem voltak elterjedtek itthon a kétezres években, ezért lett fontos küldetése a Liliputinak, hogy megismertesse őket itthon is az anyukákkal. Mára pedig, Európa egyik legfejlettebb babahordozós piaca lett Magyarország.
A babahordozók amellett, hogy a szülő megnyugtató közelségét nyújtják a babák számára, segítik az egészséges csípőfejlődést és szabad kezeket, valamint szabadabb mozgást nyújtanak a szülők számára.  A puhatalpú cipők kiemelten fontosak az egészséges lábboltozat és ezáltal később az egészséges tartás megszerzésében. Ortopéd orvosok által is ajánlott mind benti, mind pedig kinti cipőnek főleg természetes talajon, hiszen ebben a cipőben minden tevékenység egy észrevétlen, fejlesztő lábtorna a kicsik számára. 

A hordozókon és cipőkön kívül a hordozást támogató kiegészítők is szerepelnek a kínálatukban, melyek közül, megkerülhetetlen a külföldön is nagy népszerűségnek örvendő 4in1 hordozós Mama kabát. A Liliputi cipők és hordozók  bababarát anyagokból készülnek, a termékeket itthon kézműves eszközökkel állítják elő és környezettudatos csomagolóanyagokat használnak.

A Liliputi nagy hangsúlyt helyez arra, hogy termékeikkel kapcsolatos kérdéseidre választ kaphass, ez mind a cipők, mind a hordozók használata esetén fontos lehet, ezért több felületen is megtalálhatod őket. A Liliputi Klub Facebook csoportban szinte azonnal választ kaphatsz, de azért is érdemes benézni oda, mert van adok-veszek lehetőség és élénk közösségei életet is találsz.

Kattints ide, ha csatlakozni szeretnél: Liliputi Klub

Kapcsolódó írások