Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a DANKA

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a DANKA

- Kategóriák: Showroom

A Danka egy márka, amely szeretné felhívni az emberek figyelmét azokra a gyerekekre/felnőttekre, akik valamilyen módon “speciálisak”. Ezzel nem kiemelve őket a társadalomból, hanem pont, hogy beillesztve. Aki a társadalom része, arról nem tabu beszélni. Ehhez viszont azt kell, hogy az emberek merjenek beszélni a Down-szindrómáról, az autizmusról, a mozgáskorlátozottakról is. A márka célja ezt megtámogatni azzal, hogy létrejött egy “brand", ami mindenkié. Nem válogat, nem részesít előnyben senkit. A Danka egyenlőségre törekszik.
A termékek megvásárlásával első körben a Biatorbágyi Korai Fejlesztő Központot támogatjátok.
Dóri, a márka alapítója így mesélt magukról: 

Lugosi Dóra vagyok. A Danka brand megálmodója. 2019-ben a kisfiam Down-szindrómával született. Akkor és ott úgy éreztem, hogy vége a világomnak. Már sohasem lesz olyan egyszerű és boldog az életem, mint eddig. Jól hittem. Valóban megváltozott minden. Nagyrészt pozitív irányban. Nem leszek álszent, nem írom azt, hogy minden szivárvány és csillámpóni, mert igenis vannak kemény lelki vivódások, sírások a fejlesztések után, vagy bizonytalanság. De mindezekkel együtt egy hatalmas, új világ nyílt ki számunkra, amelyen Zoárd vezet minket. A Danka, azért született és fejlődik, hogy megmutassa az embereknek, hogy van élet az átlagon túl. Hogy minden emberben van csodálatra méltó, hogy lehet ezekről beszélni, hogy megfelelő empátiával és kíváncsisággal közelebb tudjuk hozni azokat, akik a perifériára szorultak. Hogy egy anya, aki éppen életet adott a gyermekének, ne érezze azt, ebben a gyönyörű pillanatban, hogy mindennek vége. Hogy a játszótéren a szülők nyugodtan odamehessenek beszélgetni egy “speckó” gyerek szüleihez, az érdeklődő, de közben kellemetlen nézelődés helyett. Hogy merjenek az emberek kérdezni… Mindenki EGY. 


A Cseppkeségek polcairól Danka bögréket, pólókat, bodykat illetve egyéb apróságokat tudtok megvásárolni. A termékeket az EGYség és az elfogadás ihlette. Hiszen mindannyian egy Csodányi része vagyunk az Univerzumnak! 

Kövesd a Danka Facebook oldalát. 

Kövesd a Danka Insta oldalát is! 

Nézd meg a Dankával készült rövid videónkat a YouTube csatornánkon! 

Kapcsolódó írások