Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Bambinoprint

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Bambinoprint

- Kategóriák: Showroom

Vannak pillanatok, amiket egyszerűen muszáj megörökíteni

Életünk során rengeteg ilyen különleges pillanat van. Ám amikor szülővé válunk, legszívesebben minden illatot, hangot és érintést konzervdobozba zárnánk. Hogy később bármikor elővehessük és újraélhessük a boldogságot, amit a baba érkezésekor éreztünk. Vagy később, amikor már ránk mosolygott; amikor féléves lett; vagy amikor az első születésnapját ünnepeltük.  Képzeld el, hogy meg tudod őrizni a pici tenyere vagy lábacskája lenyomatát - azt a nyomot, amilyen csakis neki  van az egész világon. Ami egyszeri és megismételhetetlen, éppen olyan, mint a bébi maga. 

Miben tud a Bambinoprint segíteni? 

Egy mini talpacska vagy aprócska tenyér az egyik legaranyosabb dolog a világon. A Bambinoprint-nél abban segítünk neked, hogy nagyon egyszerű és biztonságos módon nyomatokat készíts otthon a kisbabád kis kezéről vagy talpincájáról. Évek múlva fontos és kedves pillanatokat idéznek majd meg, ennek az időszaknak és a közös élményeknek kézzel fogható és abszolút egyedi emlékei lesznek. 

Mit jelent az, hogy biztonságos?

Nincs folt, nincs tinta. Csak a nyomat van: az a csodás pillanat. 
A Bambinoprint készlettel festék nélkül készítheted el a nyomokat speciális hófehér karton lapokra, hogy örökre megőrizd ezt az emléket Róla. 

Hogy a mulatságból senki se maradjon ki

Ám a Bambinoprint nem csak a kisbabákról szól. A bölcsis és ovis csemeték, iskolába kerülő nagyfiúk és nagylányok kéz- és lábnyomai ugyanolyan kincsnek számítanak, mint a piciké, érdemes gyűjteményt kezdeni már a gyerkőcök születésekor. Sőt, képzeld el, milyen jó móka volna neki, ha össze tudná mérni a saját kezét és lábát az anyukája vagy apukája kezével! A színes változattal így Ti, szülők is beszállhattok a mókába, hogy igazi családi "nyomalbum" születhessen. 

Kövesd a márkát Facebookon és Instagramon is!