Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a BabyMountain Himalaya

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a BabyMountain Himalaya

- Kategóriák: Showroom

A BabyMountain Sóhegyecskék  praktikus méretű (kisgyermekek számára is könnyen mozgatható), letisztult szín és formavilágú sópárnák, melyek tisztán Himalája kristálysót és egyedi gyógynövénykeverékekkel ötvözött Himalája kristálysót tartalmaznak.
A BabyMountain  családi manufaktúra filozófiája, hogy termékeivel közelebb hozza a szülőkhöz a só-, termo- és aromaterápia nyújtotta lehetőségeket, melyekkel megelőzhetőek  és gyorsabban leküzdhetőek a betegségek, erősödik az immunrendszer,  javulhat  az alvásminőség és feltöltődik a lélek. Fogadjátok szeretettel a márka alapítójának, Évinek a bemutatkozását!

Koch-Babics Évi vagyok, mindenek elõtt egy gyönyörû Kislány, Rózi Anyukája, a BabyMountain márka tulajdonosa, megálmodója, a Sóhegyecskék tervezõje.
Az egészséges életmód és a természetes gyógymódok mindig is közel álltak hozzám, egészségügyi főiskolán végeztem, évekig vezettem blogot egészségtudatos táplálkozás témában. Mindemellett fontos szerepet játszik az életemben az alkotás és a kreatív energiák formába öntése is. Úgy érzem, hogy e kettõ ötvözése igazán a Sóhegyecskék életre keltésével valósult meg.
2016 októberében fogalmazódott meg bennem a BabyMountain Sóhegyecskék gondolata. Egy makacs nátha kínozta Rózi babánkat, amit egy ajándékba kapott sópárnával enyhítettünk. Varázslatos hatását már az elsõ szörcsögõs, orrfolyós éjszakán megtapasztalhattuk, hiszen mindkét kellemetlenség a meleg só hatására tovaszállt.
Arra gondoltam, ezt a természetes és hatékony gyógymódot, amit a Himalája kristálysó nyújtani tud, minden Édesanyának ismernie kell. A Sóhegyecskék kedves, letisztult és praktikus, a mai babaszoba trendekbe abszolút beilleszthetõ formájával pedig szerettem volna még közelebb hozni a népi gyógyászatból már jól ismert sóterápia gyógyító erejét az Anyukákhoz, a Babákhoz, az egész Családhoz.
Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, ami igazán én vagyok. Egy esztétikus, szép, kézzel és szívvel készített, ugyanakkor hasznos, a természet erejét hordozó termékkel segíthetek a gyógyulásban Kicsiknek és Nagyoknak.

A népi gyógyászatból ismert jótékony hatású kristálysó, valamint a szárított gyógynövények számos probléma esetén nyújtanak segítséget, kiegészítve és felerősítve egymás pozitív hatásait. A só remek hőtartó, így mintegy meleg és hideg  terápiás eszközként felmelegítve és lehűtve egyaránt használhatjuk!

Felmelegítve:

Meghűlés, felső légúti megbetegedések, középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, ízületi fájdalmak, menstruációs görcsök, mellgyulladás (szoptató anyukák esetében) esetén.

Kiváló alvás könnyítésére , nyugtató, lazító hatását segítségül hívhatjuk a nyűgös mindennapokon, pocakfájás és fogzás idején.

Használhatjuk Allergiás és asztmatikus panaszok esetén, valamint az  immunrendszer általános erősítésére is.

Lehűtve:

Sérülések  (ficam, zúzódás, rándulás), mellgyulladás  (száraz , hideg borogatásként),

köszvény és arthritis esetén alkalmazhatjuk.

Miden egyes Sóhegyecske természetes összetevőkből készül, hogy Babádat, Gyermekedet  gyógyulása során a legkellemesebb, legfinomabb, legpuhább hatású anyagokkal vehesd körül.
Ilyenek a  pasztell színű, 100% pamut vásznak, a szintén 100% pamut összetételű designer textilek, a kristálysót közvetlenül körülölelő 100% pamut angin, valamint  100% gyapjú összetételű fehér és színes gyapjúnemezek.
A BabyMountain  családi manufaktúra filozófiája, hogy termékeivel közelebb hozza a szülőkhöz a só-, termo- és aromaterápia nyújtotta lehetőségeket, melyekkel megelőzhetőek  és gyorsabban leküzdhetőek a betegségek, erősödik az immunrendszer,  javulhat  az alvásminőség és feltöltődik a lélek.

Kövesd a BabyMountain oldalát a Facebookon! 

Kövesd a BabyMountain Himalaya profilját az Instagramon is! 

Nézd meg a BabyMountain tulajdonosával készült rövid kis videónkat a YouTube csatornánkon! 

Kapcsolódó írások