Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Babyberry

Bemutatkoznak a Cseppkeségek márkái: a Babyberry

- Kategóriák: Showroom

Ámulattal nézitek a Pinterest gyönyörű babaszobáit? Akkor most hozzátok szólunk, mert a babyberry stílusos és különleges termékeinek segítségével Ti is könnyen be tudjátok rendezni álmaitok gyerekszobáját!
“Harmonikus gyerekszobákat álmodtunk meg letisztult színekkel és gyönyörű anyagokkal: a babyberry-nél kapható csodaszép termékekkel egy olyan otthont teremthettek, ahova mindig öröm belépni.”
A babyberry elegáns és praktikus szoptatós kendői pedig a diszkrét szoptatás stílusos kiegészítői.

babyberry 3az1-ben szoptatós kendő

A babyberry elegáns szoptatós kendői a diszkrét szoptatás stílusos kiegészítői. Ráadásul nagyon praktikusak is, hiszen többféle különböző módon is tudod használni őket: laza, de csinos felsőként, vékony babatakaróként és természetesen szoptatós kendőként is. A babyberry szoptatós kendőt szeretni fogod az első perctől, és garantáljuk, hogy sok funkciójának köszönhetően hosszú ideig jó szolgálatot fog tenni!

BigStuffed óriás plüssök

A BigSfuffed márkát egy francia házaspár, Dana és Patrick alapította 2014-ben. A családi vállalkozás hitvallása, hogy olyan óriás plüssöket készítsenek, amik egyedülállóak a világon: a megható tekintetű BigStuffed állatok különlegesek és bámulatosan szerethetőek. A nézésük olyan, mintha tényleg egy igazi kis élőlény érzelmeit sugároznák...
Bátran mondhatjuk, hogy egy BigStuffed állat nemcsak egy plüss a számtalan közül, hanem a plüss: szerte a világban sok gyerek kedvenc társa vagy a gyerekszoba dekoráció egy meghatározó darabja. Hamar kultikus márkává nőtte ki magát, mára elborították a Pinterestet és az Instagramot azok a gyerekszoba fotók, amin megtalálható egy BigStuffed óriás plüss. Nem véletlenül: ez tényleg szerelem első látásra.
A termékeik mind Európában készülnek, kitartó és precíz varrónők keze alatt, erős, minősített textilekből – így lesznek az óriás plüssök nemcsak hihetetlenül puhák, de rendkívül tartósak is.

aden+anais muszlin takarók

Az aden + anais márkát egy 4-gyerekes ausztrál édesanya alapította 2006-ban, amikor az Egyesült Államokba költözve nem talált megfelelő muszlin takarót pólyázáshoz – a pólyázásnak Ausztráliában óriás hagyománya van, és ezt a csodálatos szokást terjesztette el Raegan Moya-Jones először az USÁ-ban, majd nagyon hamar a világ többi országában is. Mostanra a világ több mint 60 országában érhetőek el az aden + anais termékei, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a babyberry most a magyar családok számára is bemutathatja ezt a méltán világhírű márkát. Fogadjátok szeretettel az aden + anais csodálatosan gyönyörű és hihetetlenül puha pamut és bambusz takaróit!

Lilipinso falmatricák

Válogass kedvedre a francia Lilipinso márka gyönyörű termékei közül a Cseppkeségekben és dekoráld a gyerekszobát felejthetetlenné! Egy Lilipinso bájos falmatricával könnyen vidám hangulatot varázsolhatsz az otthonotokba, neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik a kedvenced! 

Kapcsolódó írások