Bemutatkoznak a Cseppke tulajdonosai

Bemutatkoznak a Cseppke tulajdonosai

- Kategóriák: Blog , Cápák között

A nevem Giret Fruzsi. Amikor egy Bence nevű kisfiú anyukája lettem, nem találtam olyan nyálkendőt, ami a nedvességet is felfogta és jól is nézett ki. Gondoltam egyet, kitaláltam a Cseppkét, szóltam Laár Györgyi barátnőmnek, hogy küldjön néhány rajzot a babasálakra, amit gyártani fogunk, és belecsaptunk a nyálkendő bizniszbe.

Első befektetésünk egy használt hőprés volt, amit karácsonyra kértem a kedvesemtől, és aztán sok-sok éjszakázás, és tervezés után lett varrónőnk, webáruházunk, és rengeteg munkánk. Mivel okos lányok vagyunk, hamar rájöttünk, hogy a nyálkendőpiac csekély eséllyel tart el mindkettőnket, ezért, ha nem akarunk éhen halni, új célt, illetve másik terméket kell keresnünk.

Megint az élet, helyesebben a fiam szállította az újabb problémát, ez pedig nem más, mint a kitakarózás. Bence a takarót lerúgta magáról, a hagyományos hálózsák megtekeredett a testén, ezért egy idő után elutasította, én pedig minden éjjel óránként keltem, hogy betakarhassam őt (sokszor Bence maga ébredt fel arra, hogy fázik és ő sírt fel engem is), így reggelente zombiként vágtam neki a napnak.

Ám a problémával egy időben a megoldás is szembejött a neten. Rátaláltunk a tipegőhálózsákra, amely csupán külföldön szerepelt néhány hálózsákcég választékában, ám Magyarországon egyáltalán nem volt ismert.

Ez a hálózsák az alján lévő tipegőlyukak révén a kicsi bokájánál marad, ezért az éjszakai ficergés közben tökéletesen együtt mozog vele. Nem tekeredik meg a testén, szabad mozgást nyújt, ezért hihetetlen kényelmes.

Egyetlen dologgal azonban nem voltunk megelégedve a külföldi fazonokon: a tipegőlyukakon kibújtatott lábikókat semmi sem védte, ezért láb felől még simán megfázhatott a gyermek. Kifejlesztettük hát a nappal passzéként működő, de éjjelre zoknivá alakítható kamáslit, és belecsaptunk az így már tökéletesen funkcionáló kamáslis tipegőhálózsákok gyártásába és magyarországi népszerűsítésébe.

Mióta megalapítottuk a Cseppkét, küldetésünk nem más, mint a magas minőség üresen csengő fogalmát valós tartalommal megtölteni. A visszajelzések alapján folyamatosan tökéletesítjük a fazont, az anyagokat, a designt, ahogy folyamatosan fejlesztjük a webáruházat, a kiszolgálásunkat és önmagunkat is. Ott van a gondosságunk és szeretetünk minden anyagban, színárnyalatban, öltésben, de továbbmegyek: minden posztban, levélben, futártasakban, sőt minden probléma kezelésében is.

Küldetésünk a kisgyermekes családokat minden eszközzel segíteni az altatásban, és minél több nyugalommal teli órát teremteni a fáradt szülőknek. Ezt szolgálják fejlesztéseink is, melyeknek legújabb eredménye a Cseppke Tente applikáció altatózajokkal, hangos mesékkel és megelevenedő figurákkal.

A 2020-as esztendőben egy fantasztikus anyukával és befektetővel, Tomán Szabinával egészült ki a Cseppke, így lelkes csapatunkban immár három tulajdonos dolgozik azon, hogy a Cseppke küldetését anyukák ezrei ismerhessék meg és élvezhessék előnyeit Magyarországon és világszerte.

cápák 

Szabinával