Anyukáink fejlesztései

Anyukáink fejlesztései

- Kategóriák: Blog , Termékeinkről

Amióta világ, a világ… Na jó, nem. Amióta Cseppke a Cseppke, folyamatosan meghallgatjuk vevőink meglátásait a termékeinkkel kapcsolatban, ugyanígy állunk az igényekhez és ötletekhez is.  De tovább is megyünk: amennyiben megoldható, ezek alapján tovább is fejlesztjük a terméket, hogy az tényleg minden olyan igényt ki tudjon szolgálni, amit csak ki tud. Ezek alapján az elmúlt évek alatt a következő fejlesztésekkel tökéletesítettük tipegőhálózsákjainkat:


  1. 1. Dupla varrás a lábköz mentén: az első és legfontosabb fejlesztésünk. A tipegőhálózsák ugyanis itt van a leginkább igénybe véve.

  2. 2. Cipzárvédő fülecske: a puha pamutanyagból készült takarás nevével ellentétben nem a cipzárt védi, hanem a kisgyermeket attól, hogy a cipzár kocsija esetleg felsértse a bőrét.

  3. 3. Cseppke címke helyzete: az eredetileg a zsák tetején lévő márkajelzést lejjebb tettük, hogy ne csiklandozza éjszaka a gyermek hónalját, és ezzel még békésebb legyen az álma.

  4. 4. Vastagságok: téli zsákjaink belső pamutos változatát, illetve a nyári hálózsákokat szintén vásárlói igények alapján alkottuk meg.

  5. 5. Csúszásgátló: prémiumtermékeink kamásliját már csúszásgátló mintával is megnyomjuk, ezzel fokozva a zsákocska használatának biztonságát.

  6. 6. Színvariációk: hosszú ujjú hálózsákjaink eredetileg kizárólag rózsaszín, kék és törtfehér színben voltak elérhetők, már azonban hatféle színből gyártjuk őket.

  7. 7. Szűkítőpatent a babahálózsákon: a patentek bekapcsolásával a babahálózsákjaink két apró mozdulattal szűkebbre „szabhatók”, így az aprócska manók sem tudnak kificánkolni a zsákocskából.

  8. 8. Nagyobb kamásli: 2017 év elején a kisebb méretű kamáslis zsákocskák vásárlóitól azt a visszajelzést kaptuk, hogy a kamáslit a gyerekek hamar kinövik, ezért a zsák nem használható rendeltetésszerűen (bezárt kamáslival) elegendő ideig. Erre reagálva 2017 tavaszától egy mérettel nagyobb kamáslival gyártjuk tipegőhálózsákjainkat.

  9. 9. Minták: zsákocskáink figurái is a vásárlóink ötletei alapján születnek és kerülnek be a választékunkba.

  10. 10. Egyre nagyobb méretek: ahogy nőnek a Cseppke babák (beleértve a sajátjainkat), úgy merül fel a termékeinket használó és szerető anyukákban a nagyobb zsákok igénye. Kezdetekben csak 116-os méretig árultunk hálózsákokat, ezt követte a 122-es és a 128-as méret bevezetése.

Folytatás következik… Bizony, még mindig vannak fejlesztések, amiken épp most dolgozunk. Amint elkészülünk velük, megosztjuk Veletek.