Anyák napi nagy durranás - Cseppke

Anyák napi nagy durranás

Megjelent: 2017-04-23 20:48:12
Kategóriák: Cseppke blog

Anyák napi nagy durranás

Egy-egy szelet pizzát rágcsáltunk, miközben azon gondolkoztunk, mivel lepjük meg idén a Cseppke első számú vásárlóit, az anyukákat.Egyfelől könnyű helyzetben voltunk, hisz mi magunk is anyukák vagyunk. Ezért tudjuk, hogy minek örül leginkább a „magunkfajta”, és mi az, aminek kevésbé.

Ugyanakkor nehéz is a feladat, mert különleges kapcsolat fűz minket az anyukákhoz, a vásárlóinkhoz, így feltehetően Hozzád is.

5 éve született meg a Cseppke márka ötlete, lassan négy esztendeje maga a webáruház, és vannak olyan anyukák, akik azóta velünk vannak. Ők azok, akik az abszolút ismeretlenbe ugrottak fejest azzal, hogy bizalmat szavaztak nekünk. Első babasáljainkról sokszor lejött a minta, mert még mi magunk is keresgéltük a legtartósabb nyomási eljárást, és jó néhányan jártak így később a legelsőként rendelt hálózsákok tulajdonosai közül is. Ők azok, akik talán már akkor is hittek bennünk, amikor még mi magunk sem igazán. Épp ezért nem tudom pátosz nélkül leírni – persze, nem is akarom -, hogy mennyire szeretjük a vásárlóinkat, a Cseppkéseket, a „mi anyukáinkat”. Mert, ha ők nem jeleznek vissza, hogy mi tetszik, s mi nem a termékeinken, akkor mi azokat nem tudjuk fejleszteni, csiszolgatni, tökéletesítgetni. Ha ők nem jeleznek vissza, hogy nyugodtabbak az éjszakáik, mióta gyermekük Cseppke tipegőhálózsákban alszik, akkor a mi éjszakáink is ugyanolyan zaklatottak lennének, mint a kezdetekkor, mert folyamatosan azon gondolkoznánk, hogy mit kellene másképp csinálnunk. Ha ők nem örülnek egy-egy olyan apróságnak, mint például a vicces címke, akkor valószínűleg nem gondolkoznánk most sem azon, hogy mivel lepjük meg őket.

Szerencsére, a mi anyukáinkat, így Téged is, nem ilyen nem örülős fából faragták. Sokkal inkább a lelkes, hálás, kedves, vidám és örülős fajtából, akinek élvezet valami új meglepetést kitalálni. És mivel mi is hálával, vidámsággal és szeretettel gondolunk rájuk és Rád, így idén Anyák napján valami igazán nagy dolgot szerettünk volna összehozni.

Szóval majszoltuk a pizzát azon a februári délután, és morfodíroztunk.

Adjunk kedvezményt?

Kedvezményt már adtunk idén eleget. Februárban Valentin-napon, márciusban a postázás árát hagytuk el, április elején pedig újabb kedvezményt adtunk a kifutó termékeink árából. Az árengedmény egyrészt személytelen, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy a megtakarítás az anyukára fordítódik végső soron. Ahogy magunkat ismerjük, ha sikerül megspórolnunk egy kis pénzt a fodrászra, tuti elköltjük azt valami cukiságra, amire a kicsinek „feltétlenül” szüksége van. Tehát kedvezmény kilőve.

Adjunk ajándékot?

Langyos… A kérdés már csak azt, hogy mit. A webáruházunban kapható összes termék ugyanis gyermekeknek szól, így az anyukáknak csupán közvetve okoznak örömet. Egy hálózsák ugyan hatalmas ajándék, de NEM AZ ANYUKÁNAK, mi pedig most őt szeretnénk megajándékozni.

Sokáig töprengtünk így. Nem húzom az időd a részletekkel. Inkább büszkén és nagyon izgatottan jelentem ki, hogy megtaláltuk – asszem – az ideális ajándékot, amivel minden kedves anyukánknak, akit annyira szeretünk, talán egy kicsit viszonozni tudjuk azt, amit tőle kapunk: a bizalmát, a hűségét és a kedvességét. Sikerült már kellőképpen kíváncsivá tennem Téged, hogy mi a mi idei Anyák napi ajándékunk? Akkor lássuk!

Tádádádám!!!! Anyuci táska!

Az „Anyuci táskát” mi találtuk ki. A felületes szemlélő egyszerű vászontáskának is nézhetné, amit könnyedén ráakaszthatsz a babakocsira bevásárláskor, de annál sokkal többről van szó. Az „Anyuci táska” összesűríti és apró humorral fűszerezve szemlélteti mindazt, ami az anyai létezéssel jár. Hogy mindenre fel kell készülnünk, mindent nekünk kell cipelnünk, de végül is mindent elő tudunk varázsolni, ha szükség van rá.

Az „Anyuci táskát” kifejezetten a 2017-es Anyák napjára terveztük és készíttettük Neked. A szövegezés Fruzsi műve, a design Györgyié, amelynek eredményeképp a felirat ezüst betűkkel került a fekete vászontáskára, szerintünk ezzel elszakadva az unalmas bevásárlószatyroktól, egy kicsit közelítve a táskát a nőies kiegészítőkhöz. Akkor is, ha egy női táskában nem feltétlenül lapul kiflicsücsök…

Ám mi nem állunk meg ennyinél.

Úgy döntöttünk, hogy az „Anyuci táskát” megtöltjük ajándékokkal is. Megkerestük hát barátainkat, más anyukáknak vagy kisgyerekeknek szóló márkák tulajdonosait, és megkérdeztük, hogy velünk tartanának-e ebben az ajándékozási őrületben. Így találtunk összesen 14 márkát, akik megtöltik az anyuci táskát kisebb-nagyobb ajándékokkal, termékmintákkal, valamint vásárlási kuponokkal. Lehetőleg olyanokkal, amiknek első sorban egy anyuka örül. Persze vannak köztük gyerekeknek szóló ajándékok is, de gondolom, ahogy mi is, ezeknek a mi megajándékozottjaink is örülnek majd.

A táskában összesen 14 márka meglepetése lapul majd. Magam sem hittem a szememnek, amikor először megpillantottam a számológépen az eredményt, de a táska értéke a benne lapuló ajándékokkal együtt összesen 14 000 Ft, és ebbe még nem számoltam bele (hiszen nem beleszámolható) a százalékos kedvezménykuponok értékét, hiszen ez mindenkinél egyénileg a leendő vásárlásától függ.

Ugye, Téged is érdekel, hogy hogyan lehet a Tiéd?

Mi is sokat gondolkoztunk ezen (is). Hiszen nem akartuk „akárkinek” odaadni az ajándékunkat, mi csak a „Cseppkés” anyukáknak szánjuk ezt most. Tehát kénytelenek vagyunk a megszerzését valamilyen vásárláshoz kötni. Ugyanakkor a feljebb említett sok-sok múlt béli akciónk miatt nem várjuk, hiszen nem várhatjuk el, hogy, aki „Anyuci táskát” szeretne, az vásároljon egy újabb Cseppke hálózsákot, mivel előfordulhat, hogy alig néhány napja érkezett meg hozzá a termék.

Ezért úgy döntöttünk, hogy az akciót a Facebook oldalunkon megforduló anyukáink és a hírlevél olvasóink körében hirdetjük csupán meg, és

minden anyukát megajándékozunk egy „Anyuci táskával”, aki idén Anyák napján a Cseppke webáruházban rendel minimum 5000 Ft értékben.

Az „Anyuci táskák” korlátozott számban érhetők el csupán. Ugyanakkor pont anyák napján nem szeretnénk egy anyukát sem túráztatni az éjféltől-éjfélig tartó határidővel.

Az idei esztendőben tehát a Cseppkénél Anyák napja már május első szombatján 20 órakor elkezdődik és egészen vasárnap éjfélig tart.

Nem kell tehát sem virrasztanod, sem korán kelned, hogy az elsők között lehess, ha biztosra akarsz menni. A táska képét már láthatod itt az oldalon. Azt, hogy milyen fantasztikus ajándékokat rejt majd, az eheti Facebook bejegyzéseinkben hirdetjük meg egyesével, és május 3-án tesszük közzé a weboldalunkon.

Bízunk benne, hogy idén sok-sok „Cseppkés” anyukának tudunk örömet szerezni Anyák napján, így Te is megérzed majd, hogy mennyire közel állsz a Cseppke márka tulajdonosai és munkatársai szívéhez.

Virtuális ölelés:

Fruzsi, Györgyi és a Cseppke Csapat

Oszd meg másokkal is!