Szenzációs anyák napja - akció és nyereményjáték

Szenzációs anyák napja - akció és nyereményjáték

- Kategóriák: Blog

Mit jelent számunkra ez a szó: ANYA?

Valakit, aki

- mindig ott van a gyermekei mellett, ha szükség van rá

- nem kíméli a saját idejét, energiáját, ha a kicsinyeiről van szó

- meggyógyítja őket, ha betegek

- először magától von meg bármit, hogy több jusson a gyermekeinek

- 0/24-ben mos-főz-takarít-ápol-vásárol-nevel-nevettet-altat és nem kér és kap érte semmilyen pénzt.

Igen, véleményünk szerint nem feltétlenül kell, hogy valaki biológiai értelemben is anya legyen ahhoz, hogy mi ANYAként tekintsünk rá. Minden esetre nálunk a Cseppkénél már sokezer ANYA megfordult, és mi nagyon nagyra becsüljük őket. Nem kérdés tehát, hogy Anyák napi akciónknak minden évben kiemelt figyelmet szentelünk. Ennek az ünnepnek nem csak a naptárunkban van külön helye, de a szívünkben is.

Idén is megpróbáltunk tehát egy olyan akciót kitalálni, amellyel minél több anyukának szerzünk örömöt. Így született meg a SZENZÁCIÓS AKCIÓ SZENZÁCIÓS ANYÁKNAK, amely két részből áll.

Szenzációs kedvezmények

amelyekkel valamennyi vásárlónkat megajándékozzuk, aki anyák napján betér a Cseppke webáruházba.

1 hálózsák = 10%

2 hálózsák = 15%

3+ hálózsák = 20%

Lássuk, mit jelent ez a kis matek bővebben!

Ha Anyák napján beteszel 1 db bármilyen hálózsákot a kosaradba, az árából 10% alapból a mi ajándékunk. Ez eddig egyszerű, ugye?

Ám, ha rendelsz még egy hálózsákot, akkor mindkét termékre 15% engedményt adunk, és ha 3 vagy több darabot választasz közülük, akkor valamennyit 20% kedvezménnyel tudod megkaparintani. (Ám a kedvezmények egyéb kedvezményekkel nem összevonhatók.) 

Az ajándékkedvezmény kizárólag a hálózsákokat érinti, de ezen belül teljesen szabad a mozgástér. Ez azt jelenti, hogy akkor is él az ajánlat, ha 2 vagy 3 tök egyforma hálózsákot rendelsz, de akkor is, ha az egyik babahálózsák, a másik tipegő, ha az egyik téli, a másik nyári, a harmadik meg kánikula vastagságú, és akkor is, ha az egyik az alapkollekcióba tartozik, a másik prémium zsákocska, a harmadik meg I Love Nature. És természetesen ugyanilyen szabad mozgástered van a méreteket illetően is.

TIPP: Csapj hozzá egy Csodakönyvet a megrendelésedhez, és ingyenesen szállíttassd házhoz a csomagod! 

Az akció ideje:

Tudjuk, hogy az anyukák inkább este érnek rá netet böngészni. Pontosan azután, hogy a kicsik elaludtak. Viszont iszonyat kitolás velük, ha valamilyen akció kezdetére éjfélig kell várniuk, ami egyben azt is jelenti, hogy holtfáradtan virrasztanak. Ezért az akció kezdetét előrébb hozzuk az ünnep előestéjére, így már április utolsó napján is várjuk a rendeléseket. Mit is jelent ez pontosan?

Anyák napi ajándékkedvezményeink

2022. április 30. 20 órától
2022. május 1. 24 óráig

vehetők igénybe.

És akkor lássuk a szenzációs akció másik részét!

Szenzációs nyeremények

Mindenki, aki anyák napi akciónk ideje alatt (tehát 2022. április 30. 20 óra és május 1. 24 óra között) rendelést ad le Cseppke webáruházban, sorsoláson megnyerheti a következő szenzációs ajándékok egyikét:
1. A megrendelés értéke ajándékutalványban

Az ajándék értéke: nem meghatározható

Ha Te vagy ez a szerencsés anyuka, akkor az ünnepi megrendelésed általad valóban fizetett végösszegét megkapod tőlünk ajándékutalvány formájában, amit a következő vásárlásodnál válthatsz be. 
2. 1 db Bhaaloo anya-lánya medálszett

Az ajándék értéke:
60 000 Ft.

Akik jártak már az Arany János utcai Cseppkeségekben, megcsodálhatták már a Bhaaloo fantasztikus ezüstékszereit. Most egy szerencsés anyuka-lánya páros megnyerheti ezt a fantasztikus szettet, amely egy gyerek és egy felnőtt méretű Bhaaloo medált tartalmaz.
3. 1 db Toman by Cseppke babaváró csomag

Az ajándék értéke:
25 990 Ft.

Webáruházunk legújabb terméke egy Szabina által inspirált, másfél éves fejlesztés eredménye. Egy szerencsés vásárlónk most megnyerheti Anyák napján az általa választott színben, persze csak akkor, ha a sorsoláson mellé szegődik a szerencse.
4.

És jöjjön az ajándék, ami igazán szenzációssá teszi idei akciónkat.
Évek óta nyaggattok bennünket vele. Időről-időre felüti a fejét a kérdés, hogy mikor gyártunk már felnőtt méretű tipegőhálózsákokat. Először csak mosolyogtunk a kérdésen, aztán elkezdtük unni, mostanra pedig eljutottunk abba a szakaszba, amikor megfontoljuk, hogy valóban van-e létjogosultsága egy ilyen terméknek. Nem, nem kezdtük még el gyártani. Ennyire azért még nem hittük el, hogy lenne rá igény. Azonban idei Anyák napi akciónk keretén belül 1 szerencsés nyertes kipróbálhatja, hogy milyen érzés tipegőhálózsákban aludni. A sorsoláson tehát nem mást lehet nyerni még, mint


1 db felnőtt méretű Cseppke tipegőhálózsák 
a nyertes által választott designban.Az ajándék értéke: felbecsülhetetlen*

*Mivel csak egyetlen példányban, abszolút a nyertes által választott designban és méretben készül, még mi magunk sem tudjuk, milyen értéket képvisel. Azt viszont sejtjük, hogy a nyeremény elkészítése sok-sok munkát és utánajárást igényel majd tőlünk (az egyedi tervezéstől kezdve a szabásminták és az anyagok legyártásán keresztül egészen a varrásig), ezért felhívjuk figyelmed, hogy a felnőtt méretű tipegőhálózsák legyártását 2022. szeptemberére vállaljuk.

A soroláson valamennyi vásárlónk részt vesz, aki 2022. április 30. 20 óra és május 1. 24 óra között rendel a Cseppke webáruházból. Tehát ajándékainkat azoknak az anyukáknak is szánjuk, aki mostanában nem készültek hálózsákot vásárolni webáruházunkból.

Sorsolás és a nyertesek kihirdetése: 2022. május 6. péntek

Szabályok:

- Anyák napi szuperakciónk kedvezményeit kizárólag az akció ideje alatt (nem csökkentett értékű) hálózsákot rendelő vásárlóink vehetik igénybe, ám a nyereményjátékon való részvételnek nem feltétele a hálózsák rendelés, tehát mindenki részt vesz a sorsoláson, aki az akció ideje alatt (bármilyen termékre) rendelést ad le a Cseppke webáruházban.

- Anyák napi ajánlatunk egyéb kedvezményekkel NEM összevonható. Azonban a VIP ajándék természetesen jár a jogosultaknak.

- Ha a vevő több zsák vásárlásával nagyobb mértékű kedvezményt vett igénybe, de az esetleges elállásával már nem jogosult arra, akkor a Cseppke fenntartja a jogot, hogy az elálláskor visszafizetendő vételár kárára a meghiúsult kedvezményt kompenzálja. (Praktikusan: ha 3 zsákot rendel valaki az akció alatt 20% kedvezménnyel, majd 2 zsák vásárlásától eláll, akkor csupán 10% kedvezmény jár neki a nála maradó 1 zsákra, és ezt a Cseppke az elálláskor visszafizetendő pénzben összegszerűen is jogosult rendezni.)

- A tárgynyeremények készpénzre vagy utalványra nem válthatók és másik nyereményre vagy termékre sem cserélhetők.

- A sorsoláson a Cseppke munkatársai és azok családtagjai nem vehetnek részt.

Most, hogy a sok-sok szenzáció végére értünk, már csak egyet kívánunk: 

térj vissza webshopunkba Anyák napján, szerezd be a Cseppke zsákjaitokat jóval kedvezőbb áron és legyél Te a szerencsés, aki megnyeri egyik szenzációs ajándékunkat a sorsoláson!

Mi Neked drukkolunk!