Ajándékok, amikre nem gondoltál eddig

Ajándékok, amikre nem gondoltál eddig

Categories : Blog


Lassan mindenki a célegyenesben van körülötted a karácsonyi ajándékok beszerzését illetően, Neked azonban még elgondolkodni sem volt időd azon, hogy mit adhatnál?

Nyugi! Főzz egy kávét, teremts néhány percet, hogy elolvashasd ezt a cikket, és hidd el, nem is állsz olyan elkeserítően, mint amennyire ebben a pillanatban tűnik.

A Cseppke választéka ugyanis fantasztikus termékekkel bővült, ráadásul új vendégmárkáinknak köszönhetően olyanokkal is, amikre tuti, hogy nem is gondolnál.


Ha kisgyereknek keresel ajándékot, akkor nézz  körül könyveink között! Feltétlenül kukkantsd meg a Dinnadalok című kiadványt is, amely Lendvai Diána mondókázós kötete telis-teli kedves ölbéli játékkal, dalocskával.


DinnaDalok mondókáskönyv

Szintén ebben a kategóriában találod a Csodakönyvet is, amely fantasztikus meséivel és foglalkoztató oldalaival, illetve a Cseppke Tente applikációnak köszönhetően csodásan megmozduló figuráival tuti elvarázsolja kis tulajdonosát.

Ha valami igazán csajossal szeretnéd meglepni a lánykádat, válassz neki egy cuki Bhaaloo ezüstgyűrűt vagy medált, sőt, válassz Magadnak is egyet, és garantált lesz az öröm, hisz együtt viselhetitek az új ékszereket.


Ha kisgyerekes anyukának keresel hasznos ajándékot, mindenképp nézd végig KoviRami életmódváltó csomagjait, amelyek a várandósság vagy a szülés utáni időszakban segítenek neki újra formába jönni, vagy jobb esetben megőrizni eredeti kondiját.

Valami igazán minőségi és hasznos ajándékot keresel, olyat, ami hatékonyan segít az éjszakai pihenésben?
Akkor feltétlenül nézd meg a Cseppke és a MerinoGold új közös kollekcióját, amely a természetes alapanyagok és a nanotechnológia ötvözésével tudományos alapokra helyezi az ágynemű fogalmát és így magasabb szintre emelheted a kicsi alvókörnyezetének kialakítását.

Ugye, van olyan, amiről nem tudtad, hogy kapható nálunk? Ráadásul raktárkészletről, akár másnapi szállítással…

Ám akkor se búsulj, ha még így is tanácstalan vagy és csak abban vagy biztos, hogy valami nálunk kapható hasznos és minőségi ajándékot szánsz a fa alá.

Rendelj tőlünk egy ajándékutalványt tetszőlegesen választható értékben, és ajándékozd a garantált minőséget a választás szabadságával kombinálva! 

Jó ötlet? Ugye, megmondtuk?
De most már tényleg nincs sok idő…

Kattints és add le rendelésed
, hogy még idejében odaérjen az ajándék a fa alá!

Kellemes készülődést kívánunk!