Ajándékötletek nem csak karácsonyra

Ajándékötletek nem csak karácsonyra

Categories : Blog

A Cseppkére elsősorban a hálózsákok szakértőjeként gondolnak az anyukák, és ez tökéletesen meg is állja a helyét.

Ám jó, ha tudod, hogy érdemes webáruházunkban más szemmel is körülnézned, mert több olyan portékát is találhatsz, ami ajándéknak is tökéletes és nem, vagy nem klasszikus értelemben vett hálózsák.

Találhatsz köztük ajándékot 0-6 hónapos babának, féléves vagy 1 éves gyereknek, 2-3 éves totyogónak is,  tehát bármilyen kismanónak 7 éves korig.

Vannak köztük olyanok is, amik közel állnak az altatás témaköréhez, és olyanok is, amikről száz százalékig biztos vagyok benne, hogy sosem találnád ki, hogy megtalálható a Cseppke kínálatában.

Kíváncsi vagy már, hogy mik lehetnek ezek? Akkor következzen ajándék ajánlónk, nem csak karácsonyra!

Örömhozó újdonságok

Sok-sok évnyi várakozás után végre megérkeztek webáruházunkba fájdaloműző és gondevő haverjaink: Hajdinás alvópajti és Meggymagos játszópajti.


Ha megleped egyikükkel gyermeked, garantáljuk, hogy nem csak neki okozol örömöt, de Te is hasznos társra lelsz, ha fájdalmat kell enyhíteni, esetleg félelmet kell eloszlatni az esti altatásnál. 

Az ünnepek előtt még időben megérkeztek vadiúj sapi és csősál szettjeink is, hogy az őszi-téli séták során pihe-puha melegséggel vegyék körbe gyermeked, miközben vidámságot is csempésznek megjelenésébe.
Fedezd fel igazán vagány szettjeinket, a macisat, a rókásat és a dinósat!

Alvás másképp…

Még mielőtt nagyon eltávolodnánk a tőlünk megszokott témától, mutatunk néhány olyan ajándékötletet, amik szorosan kapcsolódnak az alvás, altatás témájához.

Tavaly érkezett választékunkba a Cseppke by MerinoGold  ágyneműcsalád, ami a XXI. század technológiájával segít megágyazni a pihentető alváshoz a gyerekszobában is.
Megalkotásával, amelynek során a MerinoGold márka szuper alapanyagait és a Cseppke cuki designját ötvöztük, az volt a célunk, hogy ezekkel a különleges párnákkal, takarókkal vagy épp hálózsákokkal valóban magasabb szintre emelhesd az éjszakai pihenést gyermeked számára.

A skandináv stílus szerelmeseinek lehetnek tökéletes választás a Cseppke kötött takarói és párnái, amelyek rozsda, illetve mustár színben kaphatók. Ha valami igazán stílusos ajándékot keresel, ne kutass tovább, mert megtaláltad!

Mielőtt felkiáltanál, hogy “Csalás! Ez egy tipegőhálózsák, pedig azt írtátok, hogy hálózsákról nem lesz itt szó!”, inkább kukkantsd meg idei újdonságunkat, a színezhető tipegőhálózsákot, amely úgy segít a kicsinek kötődni a zsákjához, hogy először a kreativitását fejleszti.

A termék  színezéséhez kapható textilfilcekkel ő véglegesítheti a minta designját, és az így elkészült alkotásba bújva kitakarózás nélkül, békésen töltheti éjszakáit.

Ajándékok a legkisebbeknek

Újszülött babának keresel ajándékot? Esetleg még meg sem született, de már mindenki nagyon várja az érkezését, és nem tudod, milyen ajándék lenne méltó a megünnepléséhez?

Kukkantsd meg a Toman by Cseppke babaváró csomagot, ezt az igényes és komplett összeállítást, amelynek az egész család garantáltan örülni fog. 

Rejts csodát a fa alá!

Nem véletlenül adtuk a Cseppke mesekönyvének a Csodakönyv címet. Ez a gyönyörű kivitelű kiadvány fantasztikus meséivel és foglalkoztató oldalaival, illetve a Cseppke Tente applikációnak köszönhetően csodásan megmozduló figuráival tuti elvarázsolja apró tulajdonosát.

Anya-lánya ékszerek

Ha valami igazán csajossal szeretnéd meglepni a lánykádat, válassz neki egy cuki Bhaaloo ezüstgyűrűt vagy medált, sőt, válassz Magadnak is egyet, és garantált lesz az öröm, hisz együtt viselhetitek az új ékszereket.

Most már Te is megbizonyosodhattál róla, hogy a Cseppke az ajándékozásban is hasznos segítségedre van. Ám, ha csak abban vagy biztos, hogy Cseppkét szánsz a fa alá, de ötleteinket látva beállt a bőség zavara, akkor hagyd, hogy a megajándékozott élhessen választás szabadságával, lepd meg őt egy Cseppke ajándékutalvánnyal! 

Ajánlónknak most a végére értünk. Így nincs más dolgunk, minthogy azt kívánjuk: legyen az idei karácsony pont olyan fantasztikus, amilyet megálmodtál!