Ajándékba szánod a Cseppkét? A csere miatt ne izgasd magad! - Cseppke

Ajándékba szánod a Cseppkét? A csere miatt ne izgasd magad!

Megjelent: 2017-11-28 20:49:07
Kategóriák: Cseppke blog

Ajándékba szánod a Cseppkét? A csere miatt ne izgasd magad!

Tudjuk, hogy egy Cseppke tipegőhálózsákról, pizsamáról, sapkáról vagy babasálról leginkább akkor derül ki, hogy megfelelő-e a kicsi számára vagy sem, amikor felpróbálhatja azt. És azt is tudjuk, hogy decemberben erre leginkább december 24. után kerül sor. Ezért gondolva azokra, akik karácsonyi ajándéknak szánják a Cseppke tipegőhálózsákot, pizsit vagy bármit, valamennyi decemberben vásárolt termékünkre extrahosszú ünnepi cserehatáridőt biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy a vásárlástól való elállásra továbbra is a törvényben előírt 14 naptári napon belül van mód, de a termék méretcseréjét január 15-ig bármikor nagyon szívesen lehetővé tesszük. Feltéve, ha a termék sem mosva, sem öblítve, sem használva, csupán felpróbálva volt. Erre kérünk, hogy hívd fel a megajándékozottak figyelmét is.

Így extrahosszú cserehatáridőnk lehetővé teszi, hogy akár már a hó elején beszerezd a Cseppkétől az ajándékod, és nem kell izgulnod, hogy időben megérkezik-e, hogy lesz e belőle készleten, jó-e a mérete, színe, mintája, vagy sem, mert simán kicseréljük még január elején is.

Tiéd az egész december, hogy beszerezd az ajándék Cseppkéd. Ha máris megnéznéd webáruházunk kínálatát, kattints ide!

FIGYELEM! A csere valamint az elállás joga továbbra sem vonatkozik az egyedi gyártású termékeinkre, így például a személyre szóló mesekönyvekre.

Oszd meg másokkal is!