Adventi meglepetések

Adventi meglepetések

- Kategóriák: Blog

Adventi készülődés - Sitty, Satty, Sutty

Ha egy évnél régebb óta ismered a Cseppkét, akkor már Te is tudhatod, hogy az adventi időszakban minden évben igyekszünk értékes ajándékokkal kedveskedni Nektek.

Ezt általában olyan partnerek segítségével tesszük, akiknek terméke vagy szolgáltatása örömöt okozhat anyukának, kicsinek vagy akár az egész családnak.

Találkozhattatok itt már fix ajándékokat rejtő adventi naptárral, amely meglepetések az érintett napon rendelők csomagjába kerültek, sőt, a fényképezőgéptől kezdve az életmód programon vagy a pinyátán át egészen a családi wellnesshétvégéig volt már itt minden, amelyet az adventi időszakban nálunk vásárlók között sorsoltunk ki. 

Ám az idei esztendő egy kicsit más.
Idén három karácsonyi manó, név szerint Sitty, Satty és Sutty látogat el hozzánk egy-egy meglepetéssel, amellyel az adott napon ajándékoz meg Benneteket. Ám, hogy konkrétan mi a manók ajándéka, azt mindig csak az érintett nap előtt kis idővel fedjük fel hírlevélben és a közösségi csatornáinkon.

Kövesd a Cseppkét a Facebookon!  Keress meg bennünket az Instagramon is!

Készülj a karácsonyra nyugodtan!

Ne várj azért a megrendeléssel, mert ajándék lesz, és félsz, hogy ha nem megfelelő a méret, akkor nem tudjátok kicserélni, mert lejár a cserére kiszabott 14 naptári napos határidő.

Mi tudjuk, hogy például egy tipegőhálózsák csak akkor tud segíteni az éjszakák elcsendesítésében, ha igazán kényelmes viseletet biztosít.
Ehhez viszont fel kell próbálni.

Ezért minden decemberben megvásárolt termékre karácsonyi ajándékként tekintünk, és meghosszabbított cserehatáridőt biztosítunk rá.

Mit jelent ez pontosan?

Ha a karácsonykor átadott zsák/sapi/sál/bármi kicsinek/nagynak/sötétnek/világosnak/bárminek bizonyul a próba során, akkor jelezd nekünk január 15-ig az info@cseppke.hu címen, és mi kicseréljük egy pont tökéletesre.

Ehhez azonban fontos, hogy tudd:

terméket csak új állapotban tudunk cserélni. 

Próbálni ér, de mosni vagy öblíteni, illetve benne aludni vagy huzamosabb ideig viselni tilos! Vagyis szabad, de akkor nem tudjuk visszavenni.  

Minden 2022. decemberben vásárolt termékre, a törvényi előírástól eltérve 2023. január 15-ig extrahosszú ünnepi cserehatáridőt biztosítunk. 

A kivételes cserehatáridő nem alkalmazható azon termékek körére, amikre alapból a csere vagy elállás joga sem érvényes. Ezek az egyedi igények alapján gyártott termékek, a könyvek, valamint a használt, öblített vagy mosott termékek.

INGYENES AJÁNDÉKKÍSÉRŐ KÁRTYÁCSKÁK

Mi sokszor jártunk már úgy, hogy az ajándékok becsomagolása után fedeztük csak fel, hogy az ajándékkísérő kártyáról megfeledkeztünk.
Ebből a tapasztalatból kiindulva terveztünk 8 hipercuki ajándékkísérő kártyácskát, amit IDEKATTINTVA INGYENESEN LETÖLTHETSZ ÉS KINYOMTATHATSZ  MAGADNAK.
Akár az utolsó pillanatban is.

Felhívjuk figyelmed, hogy kizárólag a 2022. december 20-ig leadott megrendelések esetén garantáljuk, hogy a csomag oda is ér Hozzád Karácsony előtt.

Személyes megrendelésed 2022. december 22-ig tudod átvenni egy előre egyeztetett időpontban, utána már csak 2023. január 4-től lesz rá lehetőséged.

Köszönjük a megértésed!

Az ünnepek alatt - anyukák révén - ránk is igényt tart a családunk, ezért a december 22-i postázás után elmegyünk beiglit sütni és onnantól "haloványabban" dolgozunk. Mit jelent ez pontosan? Például azt, hogy 

december 23. és január 4. között a telefont nem áll módunkban felvenni.

Azonban ne ijedj meg, ígérjük, hogy bármilyen kérdésben is számítasz ránk, nem fogunk cserben hagyni.


Azokra a levelekre, amelyek nem tűrnek halasztást, természetesen az ünnepek közötti munkanapokon is válaszolunk, és amennyiben ez idő alatt nyílik módod rendelni tőlünk, úgy felhívjuk figyelmed, hogy

megrendelésed 2023. január 4-dikén tudjuk leghamarabb kipostázni.


És, ha egy ajándékba kapott Cseppkéről a próba után kiderült, hogy túl kicsi/nagy/meleg/hideg/más, mint amit szeretnél, természetesen megoldjuk a cseréjét, csak dobj egy e-mailt az info@cseppke.hu címre!

Meghitt ünnepeket kívánunk!