Fantasztikus advent fantasztikus ajándékokkal

Fantasztikus advent fantasztikus ajándékokkal

- Kategóriák: Blog

Tudod, mi ez a lény, itt, ezen a képen? Nem más mint karácsonyi szánhúzó szarvascsiga, ami idén karácsonykor fantasztikus ajándékokkal lepi meg a Cseppkés anyukákat, reméljük, hogy ezzel nagy-nagy örömöt okoz Neked is. 

Minden évben fejtörést okoz nekünk, hogy adventkor minek örülnél leginkább: valamilyen a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó kedvezménynek vagy inkább valami fizikai ajándéknak, ami tényleg a Tiéd, és ami akár egész évben arra emlékeztet, hogy mi a Cseppkénél gondolunk Rád?

Idén úgy döntöttünk, hogy adventi meglepetéseink közé csempészünk ilyet is és olyat is, sőt, ha jó időben adod le megrendelésed, akár mindkettőt megkaphatod!

Első meglepetésünk, hogy a színezhető zsákocskáink mellé egész decemberben ingyen mellékeljük a textilfilcet! 

Így egyszerre adhatsz kreativitást fejlesztő, hipercuki és végtelenül hasznos ajándékot gyermekednek, aminek mindenki örül, hiszen végső soron az egész család éjszakáinak békéjét szolgálja. A filcek készlete véges, és az akció a készlet erejéig tart, ezért ha nem szeretnél lemaradni róla, kattints ide a termékhez. 

Lássuk, milyen további meglepetéseket tartogat Számodra a következő három adventi hétvége!

December 2-3. - Minden ezen a hétvégén befutó megrendelést ingyenesen szállítunk. 

December 9-10. - Ingyenes szállítás + zsákbamacska ajándék!!!

December 16-17. - Minden ezen a hétvégén befutó megrendelést ingyenesen szállítunk.

Most biztos felmerül Benned a kérdés, hogy mi lehet az a zsákbamacska ajándék. Nos, nem árulunk zsákbamacskát, inkább eláruljuk és hamarosan mutatjuk is.

Ha tavaly is már Cseppkés voltál, akkor tudod, hogy volt egy boltocskánk az Arany János utcában, ami a Cseppkeségek névre hallgatott. Az üzlet logójával ellátott óriási bevásárlótáskákból, valamint thermo bögrékből maradt jó néhány darab nálunk, és úgy gondoltuk, ahelyett, hogy megvárnánk, míg oszlásnak indulnak, meglepünk velük Titeket. Emellett vannak még anyuci táskáink is, úgyhogy, ha a fenti táskák és bögrék elfogynak, akkor ezekből a nagyon szép és hasznos vászontáskákból csempészünk egyet azon megrendelések mellé, amelyeket

a december 9-10-i adventi hétvégén adtok le a Cseppke webáruházban.

Szóval a zsákbamacska ajándék nem más, mint 1 db Cseppkeségek shopper VAGY 1 db Cseppkeségek thermo bögre VAGY 1 db anyucitáska. Az ajándék értéke minimum 2190 Ft, ehhez jön még hozzá az ingyenes postázás. Az ajándékokat csak a készlet erejéig tudjuk mellékelni (tehát a zsákbamacska ajándékos akció csak a készlet erejéig tart), de ha elfogynak, a szállítás akkor is a mi ajándékunk.

Készülj a karácsonyra nyugodtan!

Ne várj azért a megrendeléssel, mert ajándék lesz, és félsz, hogy ha nem megfelelő a méret, akkor nem tudjátok kicserélni, mert lejár a cserére kiszabott 14 naptári napos határidő.

Mi tudjuk, hogy például egy tipegőhálózsák csak akkor tud segíteni az éjszakák elcsendesítésében, ha igazán kényelmes viseletet biztosít.
Ehhez viszont fel kell próbálni.

Ezért minden decemberben megvásárolt termékre karácsonyi ajándékként tekintünk, és meghosszabbított cserehatáridőt biztosítunk rá.

Mit jelent ez pontosan?

Ha a karácsonykor átadott zsák/sapi/sál/bármi kicsinek/nagynak/sötétnek/világosnak/bárminek bizonyul a próba során, akkor jelezd nekünk január 15-ig az info@cseppke.hu címen, és mi kicseréljük egy pont tökéletesre.

Ehhez azonban fontos, hogy tudd:

terméket csak új állapotban tudunk cserélni. 

Próbálni ér, de mosni vagy öblíteni, illetve benne aludni vagy huzamosabb ideig viselni tilos! Vagyis szabad, de akkor nem tudjuk visszavenni.  

Minden 2023. decemberben vásárolt termékre, a törvényi előírástól eltérve 2024. január 15-ig extrahosszú ünnepi cserehatáridőt biztosítunk. 

A kivételes cserehatáridő nem alkalmazható azon termékek körére, amikre alapból a csere vagy elállás joga sem érvényes. Ezek az egyedi igények alapján gyártott termékek, a könyvek, valamint a használt, öblített vagy mosott termékek.

INGYENES AJÁNDÉKKÍSÉRŐ KÁRTYÁCSKÁK

Mi sokszor jártunk már úgy, hogy az ajándékok becsomagolása után fedeztük csak fel, hogy az ajándékkísérő kártyáról megfeledkeztünk.
Ebből a tapasztalatból kiindulva terveztünk 8 hipercuki ajándékkísérő kártyácskát, amit IDEKATTINTVA INGYENESEN LETÖLTHETSZ ÉS KINYOMTATHATSZ  MAGADNAK.
Akár az utolsó pillanatban is.

Ünnepi üzemmód

Felhívjuk figyelmed, hogy kizárólag a 2023. december 19-ig leadott megrendelések esetén garantáljuk, hogy a csomag oda is ér Hozzád Karácsony előtt.

Személyes megrendelésed 2023. december 22. péntek 13 óráig tudod átvenni egy előre egyeztetett időpontban, utána már csak 2023. január 3-tól lesz rá lehetőséged.

Köszönjük a megértésed!

Az ünnepek alatt - anyukák révén - ránk is igényt tart a családunk, ezért a 2023. december 22-i postázás után 13 órakor elmegyünk beiglit sütni és onnantól "haloványabban" dolgozunk. Mit jelent ez pontosan? Például azt, hogy 

december 23. és január 3. között a telefont nem áll módunkban felvenni.

Azonban ne ijedj meg, ígérjük, hogy bármilyen kérdésben is számítasz ránk, nem fogunk cserben hagyni.

Azokra a levelekre, amelyek nem tűrnek halasztást, természetesen az ünnepek közötti munkanapokon is válaszolunk, és amennyiben ez idő alatt nyílik módod rendelni tőlünk, úgy felhívjuk figyelmed, hogy

megrendelésed 2024. január 3-dikán tudjuk leghamarabb kipostázni.


És, ha egy ajándékba kapott Cseppkéről a próba után kiderült, hogy túl kicsi/nagy/meleg/hideg/más, mint amit szeretnél, természetesen megoldjuk a cseréjét, csak dobj egy e-mailt az info@cseppke.hu címre!

Meghitt ünnepeket kívánunk!