Adunk a véleményedre!

Adunk a véleményedre!

Categories : Blog

A Cseppke elmúlt 10 évében megtanultuk, hogy nincs más dolgunk, mint folyamatosan meghallgatni a vásárlóink, az anyukák véleményét, és azok alapján folyamatosan fejleszteni a termékeinket, a kiszolgálásunkat vagy bárminket, amiről nekik véleményük lehet. Ezt a lehetőséget idén sem hagynánk ki semmi pénzért, így immáron ötödik alkalommal hirdetjük meg Nyerő vélemény játékunkat, amelyben azok között, akik megtisztelnek bennünket véleményükkel, ismét értékes ajándékutalványokat sorsolunk ki.

A játék menete röviden: 

Véleményezd a weboldalunkon az Általad már megvásárolt és ismert terméket, és ezzel sorsoláson veszel részt, amin nagy értékű Cseppke vásárlási kupont nyerhetsz! 

Minél több terméket értékelsz = annál többször kerül a neved a virtuális sorsolási kalapba. 

Írj véleményt a Cseppkéről a GOOGLE FELÜLETÉN is és dupla eséllyel indulsz a nyereményért! Ha ezen a platformon is értékelsz bennünket, megduplázzuk a weboldalunkon leadott véleményeid számát! 

(Példa: ha 4 termékünkről írtál véleményt és pluszban a Google felületén is értékelted a márkát, 8x kerül bele a neved a virtuális kalapba.) 

Tulajdonképpen ennyi, de azért ez mégsem ilyen egyszerű. 

Ha weboldalunkon szeretnél értékelést írni rólunk: 

1. Kattints a CSEPPKE.HU-ra, jelentkezz be vásárlói fiókodba, keresd meg azt a terméket, amit nálunk vásároltál, majd görgess az oldal aljára, és írj hozzá egy vásárlói véleményt!

2. Írd le, mi az, amiben segített Nektek, kinek tetszik a legjobban a családból, vagy bármit, amivel a többi vevőnek segíteni tudsz a választásban. Ha több termék boldog tulajdonosa vagy, több termékhez is írhatsz véleményt, és ezzel nagyban növeled az esélyed a nyerésre, hiszen megsokszorozod, pont annyiszor, ahány termékhez írtál. 

Ha a Google felületén is írnál értékelést a Cseppkéről:

1. Nyisd meg böngésződben a GOOGLE.COM keresőjét!

2. Írd be a keresőfelületre, hogy Cseppke!

3. A megjelenő névjegy alatt (ezt jobb oldalon, picit lefelé görgetve fogod megtalálni) látsz majd egy ‘VÉLEMÉNYEK’ részt, itt kattints az ‘Írja meg véleményét’ gombra!

4. Hasonlóan a weboldalunkon írt értékeléshez, véleményezd a Cseppkét úgy, hogy az mások számára is hasznos legyen (például, mióta használjátok egy termékünket és melyik az, milyen pozitív tapasztalatokról tudtok beszámolni stb.) - ha van kedved, csatolhatsz fotót is hozzá!

Mondhatnánk, hogy ezzel meg is tettél mindent, hiszen a vélemények beküldői között sorsoljuk ki az ajándékokat, de ez nem teljesen igaz. 

A nyeremények száma és értéke ugyanis a beérkezett vélemények számától függ. 

Tehát miután valamennyi általad vásárolt termékről írtál véleményt, és így bekerültél a sorsolási kalapba, bölcsen teszed, ha meg is osztod játékunkat Cseppkés ismerőseid között és buzdítasz másokat is a véleményezésre, mert minél több értékelés érkezik, annál több vásárlási kupont sorsolunk ki. 

Lássuk hát a nyereményeket! 

A megadott határidő után, összesítjük a beérkezett értékeléseket. 

1-99 beérkezett véleményig – 1 db 15 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

100-199 véleményig – 2 db 15 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

200-299 véleményig – 3 db 15 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

…és így tovább, és így tovább, egészen az 1000+ véleményig.

A játék összdíjazása tehát több, mint 150 000 Ft is lehet! Ez azonban csak azon múlik, hogy hány Cseppkés anyuka veszi a fáradtságot, hogy írásban méltassa termékeinket. 

Van itt még valami! 

Nyerő vélemény KÜLÖNDÍJ! 

A fentiektől függetlenül, 1 db 15.000 forintos utalvánnyal jutalmazzuk a játék legötletesebb, legválasztékosabb, valamilyen szempontból legkülönlegesebb véleményének megíróját!

Miért? Mert különösen nagyra értékeljük, hogy időt és energiát nem kímélve fogalmaztad meg gondolataidat a Cseppke termékeiről :) 

A játék időtartama: 2023. november 13-19. Sorsolás: 2023. november 20. hétfő, legkésőbb 20 óráig.

A nyerteseket e-mailben értesítjük és nevüket feltüntetjük Facebook és Instagram oldalunkon, az erre irányuló poszt alatt hozzászólásban és 24 órán keresztül elérhető sztoriban is. 

Adatkezelésre vonatkozó tudnivalók 

Az adatkezelés célja: Az adatkezelés célja az érintett személy adatainak nyereményjátékhoz kapcsolódó kezelése. 

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása. 

A játékos hozzájárul ahhoz, hogy a Facebook közösségi oldalon használt nyilvános felhasználóneve a játék folyamán Szervező hivatalos FACEBOOK és INSTAGRAM oldalain, kommentben vagy sztoriban megjelenjen. 

Az adatrögzítés módja és adatkezelés időtartama: A Nyertes a megadott adatai elektronikus adatkezelés útján kerülnek rögzítésre és feldolgozásra. 

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslat lehetőségei: Az adatkezeléssel érintett Felhasználót megillető jogorvoslat lehetőségeit az Info tv. 22-23. §-a tartalmazza: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.296244 

A cseppke.hu regisztrált felhasználóira vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken olvasható el: https://cseppke.hu/content/103-adatvedelmi-nyilatkozat 

Adatkezelési információk átláthatóan: https://cseppke.hu/content/106-adatkezelesi-informaciok-atlathatoan