Cseppkeségek

 • Bemutatkoznak a Cseppke tulajdonosai
  Közzétéve: 2020-11-06 | Kategóriák: Blog , Cápák között

  A Cseppke a kisgyerekes anyukák megmentője, a kicsik álmának vigyázója, a tipegőhálózsákok márkája, a totyogók kedvence. De vajon kik állnak a háttérben? Ki találta ki, és kik társultak mellé? Hogyan indult a márka és mi a küldetése? Ebből a cikkből minden "titokra" fény derül.

  search Bővebben remove_red_eye 193 comment 0
 • Nyúl Béla, a nagy nevettető
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Nyúl Bélának vicces feje van. Ezért is hívják úgy a faluban, hogy "aviccesfejűnyúlbéla". Nem csoda, hiszen reggel, délben és este, sőt, néha még tízóraira és uzsonnára is, tréfa répát eszik. Ha kíváncsi vagy a nyuszi meséjére, vagy, ha gyermekednek nyuszis Cseppke hálózsákja, babasálja vagy sapija van, vagy csak egyszerűen szereti a nyuszikat, mindenképp oszd meg vele a Nyúl Béla történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 139 comment 0
 • Mirci, a hiú kiscica
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Mirci egy kedves, ám annál hiúbb kiscica volt. Egy családi házban élt egy Kati nevű lányka kiscicájaként, és reggeltől-estig csak azzal volt elfoglalva, hogy a gazdija szobájában lévő tükör előtt illegesse magát és gyönyörködjön szépségében. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mennyire el volt ájulva magától, vagy, ha gyermekednek cicás Cseppke tipegőhálózsákja, pizsije vagy sapija van, vagy csak egyszerűen szereti a kiscicákat, mindenképp oszd meg vele a kis Mirci történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 84 comment 0
 • Fischer Judit: Csillám, a legbátrabb egyszarvú
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Csillámnak, a legeslegfiatalabb egyszarvúnak volt egy fantasztikus képessége: amikor ugyanazzal a patájával egymás után hármat dobbantott, az összes víz jéggé fagyott. Kíváncsi vagy, hogy mire használta ezt a csodatulajdonságát? Megtudod a meséjéből. Ha gyermekednek egyszarvús Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen odavan az unikornisokért mindenképp oszd meg vele a kis Csillám történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 71 comment 0
 • Tütü, a tűzoltóautó
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Kalandia fővárosában, Szuperhéten élt a kicsi tűzoltóautó, Tütü. No, ebben az első mondatban három fura név is szerepelt, igaz? Vegyük hát őket szépen, sorban, és nézzük meg, miért ez a nevük! No, de nem ám itt, hanem Tütü, a tűzoltóautó meséjében. Ha gyermekednek ilyen mintás Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a tűzoltókat, mindenképp oszd meg vele a kis Tütü történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 68 comment 0
 • NyáLajos, a csúszóbajnok
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  NyáLajosról a kiscsigáról két dolgot lehet tudni. Az egyik, hogy a szülei és nagyszülei nagyon sok nevet adtak neki, mire megtalálták az "igazit", a másik pedig, hogy roppant mód szeret csúszkálni. Hogy mi sül ki ebből a két dologból? Megtudod a kis csiga meséjéből. Ha gyermekednek csigás Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a csigákat, mindenképp oszd meg vele a kis NyáLajos történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 61 comment 0
 • Sün Berci barátai
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  "Egy verőfényes áprilisi napon nagy boldogság érkezett Sün Mama és Sün Papa házába. Nem más okból kifolyólag, minthogy megszületett Sün Berci. Ám, hogy mi történt Bercivel, itt most nincs helyünk elmesélni. Ha gyermekednek sünis Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a süniket és az állatokat, mindenképp oszd meg vele a kis sündisznócska, Berci történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 64 comment 0
 • Zebra Zazi
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis zebra, akit Zazinak hívtak. Zazi kedves és csöndes zebra volt, ezért sok-sok barátja is volt. Ám a sok-sok barát közül egy valaki különösen közel állt Zazi szívéhez. Ha kíváncsi vagy, hogy ki lehet ő, vagy gyermekednek zebrás Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a zebrákat és az állatos meséket, mindenképp oszd meg vele a kis Zazi történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 64 comment 0
 • Fischer Judit: Maxi, a markoló
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Dávidka egy játékmarkolót kapott ajándékba ovistársaitól a szülinapjára. Örömében el is nevezte a játékot Maxinak. Ha gyermekednek markolós Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a földmunkagépeket, mindenképp oszd meg vele a kis markoló, Maxi történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 55 comment 0
 • Karcsi, a kiskalóz
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Karcsi, a kiskalóz egyik este vízre szállt. Hátrahagyva ágyikóját elszökött otthonról, hogy izgalmas kalandok árán meghódítsa a hét tenger egyikét. Kíváncsiak vagytok, hogy folytatódik a mese? Ha gyermekednek kalózos Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a kalózokat, mindenképp oszd meg vele Karcsi a kiskalóz történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 52 comment 0
 • Hanna a hableány
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Mesék

  Hanna vérbeli vízimácó, lubickolós hableány. Legjobb barátja Ottó, az aranyhal, akinek Hanna mentette meg az életét. Ha gyermekednek sellős Cseppke tipegőhálózsákja van, vagy csak egyszerűen szereti a hableányokat, mindenképp oszd meg vele a kis Hanna történetét!

  search Bővebben remove_red_eye 69 comment 0
 • Mit tud a kamásli a Cseppke tipegőhálózsákon?
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  A Cseppke tipegőhálózsákok bevezetése előtt egyáltalán nem lehetett Magyarországon hasonló fazonú hálózsákot kapni. Nem véletlen. Hiszen az akkor már valóban létező fazon valamiért nem váltotta be az édesanyák hozzáfűzött reményeit. Ennek számos oka van. Mi utánajártunk valamennyinek, és kifejlesztettük a kamáslit, amely az addig külföldön ugyan kapható, mégis "felejtős" tipegőhálózsákot egy csapásra végtelenül praktikus és szerethető termékké tette.

  search Bővebben remove_red_eye 116 comment 0
 • A Cseppke zsákok története II.
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  A Cseppke zsákok története az évek során olyan hosszúra nyúlt, hogy bele sem fért egyetlen írásba. Itt az újabb infografika, hogy milyen újításokat tartalmaznak termékeink, amelyeket a kezdetek óta a saját tapasztalataink, valamint az anyukáink visszajelzései alapján foganasítottunk.

  search Bővebben remove_red_eye 56 comment 0
 • Miért válaszd a Cseppke tipegőhálózsákot?
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  2014 óta sokat változott a világ. Akkor még azon dolgoztunk, hogy minél több anyukával megismertessük a tipegőhálózsákok előnyeit, és így lehetővé tegyük számukra, hogy az éjszakákat alvással és ne gyermekük folyamatos takargatásával töltsék. Mára a Cseppke zsákok praktikuma már nem kérdés. Sokkal inkább az vált azzá, hogy az olcsóbb és gyakran silányabb másolatok helyett miért érdemes mégis Cseppkét választani. Itt vannak a válaszok.

  search Bővebben remove_red_eye 78 comment 0
 • Hálózsák mérettáblázatok
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  Az igazán pihentető éjszakai alváshoz nemcsak az szükséges, hogy hálózsákban altasd a kicsid, de az is nagyon fontos, hogy a ruhadarab mérete megfelelő legyen. Hiszen egy túl nagy vagy épp már kinőtt zsákocska bizony ugyanúgy kellemetlenné tudja tenni a pihenést, mint a hálózsák hiánya. Ezért valamennyi lemértük és közzétesszük valamennyi termékünk adastait, hogy könnyebben ki tudd választani a leginkább megfelelőt.

  search Bővebben remove_red_eye 149 comment 0
 • Bemutatjuk a Cseppke hálózsákokat
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  A Te babád vagy gyermeked is állandóan kitakarózik az éjszakai alvás alatt? Előfordult már, hogy emiatt reggelre meg is fázott? Ennek egyszer, s mindenkorra vége! Már kaphatók a Cseppke babahálózsákok, a totyogóknak pedig a kamáslis tipegőhálózsákok, amelyek megoldanak minden be- és kitakarózással kapcsolatos problémát. Ha érdekel, hogy hogyan, olvasd el cikkünket!

  search Bővebben remove_red_eye 105 comment 0
 • A Cseppke zsákok története
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  A Cseppke hálózsákok első prototípusai 2014-ben születtek. Akkoriban még senki sem foglalkozott tipegőhálózsákkal, és mivel a kamáslit is mi fejlesztettük a termékre, sok mindent nem tudtunk még, hogy hogyan lenne a legjobb. Ám a saját tapasztalataink és az anyukáink visszajelzései alapján folyamatosan újítottuk a termékeinket, hogy szebbek és jobbak legyenek, így elmondhatjuk: a zsákocskák egy kisebb evolúción estek át az évek alatt. Ezt szenlélteti ez a látványos infografika.

  search Bővebben remove_red_eye 46 comment 0
 • 10+1 Tipp a Cseppke kamáslis tipegőhálózsákok használatához
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: Termékeinkről

  A Cseppke tipegőhálózsákokat nemcsak mi terveztük és gyártjuk, de sok éve mi magunk is teszteljük gyermekeinken. Ez idő alatt összegyűlt számos tapasztalat, sőt az anyukáink is időről-időre megosztják velünk meglátásaikat a zsákocskák használatával kapcsolatban. Ezeket gyűjtöttük össze ebben az írásban, hátha Te is találsz köztük néhány hasznos tanácsot.

  search Bővebben remove_red_eye 127 comment 0
 • Így altasd gyermekedet!
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: ÁlomKlub

  Egy 2-3 éves gyermeket már nem tudunk könnyen elringatni, mert túl nehéz vagy mert ott van a kistestvére is, akit szintén el kellene valahogy altatni. A sikeres altatásban óriási jelentőséggel bír az esti rutin kialakítása, illetve a helyes mesék kiválasztása. A kezdő anyukáknak gyűjtötte össze ebben a témában tanácsait dr. Árvainé Koczok Márta – tanácsadó szakpszichológus, a Ne szorongj! honlap szakértője.

  search Bővebben remove_red_eye 119 comment 0
 • Hogyan öltöztesd gyermeked éjjel?
  Közzétéve: 2020-10-15 | Kategóriák: ÁlomKlub

  Egy anyuka sem szeretné, hogy gyermeke megfázzon az éjszakai pihenés során. Gondot tud jelenteni az is, hogy mibe öltöztesse a kicsit, és az is, hogy milyen hőfokú szobában, milyen környezetben altassa. Ha kíváncsi vagy, mit válaszol ezekre a kérdésekre egy kisgyerek-öltöztetési szakértő és egy gyermekorvos anyuka, mindenképpen olvasd el ezt a cikket!

  search Bővebben remove_red_eye 111 comment 0
<< 1 2 3 4 >>