Sünis nyunyóka

Cseppke figurával megnyomott kívül pamut, belül polár anyagú rongyi, amit a kicsi könnyedén magával vihet bárhová.  

3 490 Ft
Mennyiség
Készleten, megrendelés után azonnal küldjük.

Sünis nyunyóka
search
  • Sünis nyunyóka
  • Sünis nyunyóka
  • Sünis nyunyóka
  • Sünis nyunyóka

Mi is az a nyunyóka? Az egyik magyar hetilap felmérése szerint a 2020-as év legnépszerűbb kifejezése, a világ legcukibb tisztifőorvosa szerint pedig “a gyerek egyik kedvenc, számára megnyugtató tárgya, ami lehet rongydarab, párnahuzat, plüss is.” Nálunk a Cseppkénél a nyunyóka egy Cseppke figurával megnyomott, kívül pamut, belül polár anyagú rongyi, amit a kicsi könnyedén magával vihet bárhová. 

Így kedvenc figurája már nem csak otthon vigyázz rá és nyújt neki megnyugtató biztonságérzetet, hanem a babakocsiban, az oviban, a szupermarketben, nyaraláskor, teleléskor és persze ősszel és tavasszal is, a metrón, a buszon, a repülőn, a hajón és természetesen a villamoson is, emellett a nagyinál, a dokinál vagy a védődéninél, és akkor is, ha ébren van, ha elpilled vagy épp mélyen alszik. A nyunyóka könnyű, pici és puha. Jó ölelni, jó bújni, morzsolni és simogatni, jó mindenhová hurcibálni. Akkor is, ha picike még gyermekünk, és akkor is, ha már kinőtte a Cseppke hálózsákját, de a kedvenc figurájához foggal-körömmel ragaszkodik.

Mérete:

28 x 28 cm

Összetétele:

Kívül: 100% pamut
Töltet: 100% poliester
Mosás: 40°C

Felhívjuk figyelmed, hogy a minta közvetlenül nem vasalható, csak valamilyen vékony anyagon például egy textilpelenkán keresztül.

Ez is bejövős lehet Neked...

Hozzászólások (1)
Értékelés