Indigókék anyuci táska

Az „Anyuci táskát” mi találtuk ki. A felületes szemlélő egyszerű vászontáskának is nézhetné, amit könnyedén ráakaszthatsz a babakocsira bevásárláskor, de annál sokkal többről van szó. 

2 190 Ft
Mennyiség
Készleten, megrendelés után azonnal küldjük.

Az „Anyuci táskát” mi találtuk ki. A felületes szemlélő egyszerű vászontáskának is nézhetné, amit könnyedén ráakaszthatsz a babakocsira bevásárláskor, de annál sokkal többről van szó. Az „Anyuci táska” összesűríti és apró humorral fűszerezve szemlélteti mindazt, ami az anyai létezéssel jár. Hogy mindenre fel kell készülnünk, mindent nekünk kell cipelnünk, de végül is mindent elő tudunk varázsolni, ha szükség van rá.

Az „eredeti fekete Anyuci táskát” kifejezetten a 2017-es Anyák napjára terveztük és készíttettük Neked. A szövegezés Fruzsi műve, a design Györgyié, amelynek eredményeképp a felirat ezüst betűkkel került eredetileg fekete vászontáskára, majd 2020. évvégétől megújúlt indigókék vászontáskára, szerintünk ezzel elszakadva az unalmas bevásárlószatyroktól, egy kicsit közelítve a táskát a nőies kiegészítőkhöz. Akkor is, ha egy női táskában nem feltétlenül lapul kiflicsücsök…

HOSSZÚFÜLES INDIGÓKÉK VÁSZONTÁSKA, EZÜST FELIRATTAL

Mérete: 38x42 cm
Anyaga:100% pamut, 140 g/m2 
Környezetbarát, hazai feldolgozással és nyomdatechnikával készült.
Teherbírása: 20-25 kg. (Megerősített varrással.)
Mosógépben 40 fokon, (lehetőleg kifordítva) mosható. 
A minta közvetlenül nem vasalható!

Ez is bejövős lehet Neked...

Hozzászólások (1)
Értékelés