700 kismama nem tévedhet!

700 kismama nem tévedhet!

- Kategóriák: Blog , Termékeinkről


Úgy gondolod, hogy kismamaként és édesanyaként le kell mondanod a mozgás öröméről?

Egyáltalán nem… sőt, itt az ideje, hogy minden eddiginél többet tegyél egészségedért, hiszen a te egészséged most már az övé is! Készen állsz megtenni az első lépést?


Mit szólnál, ha az anyaság első pillanatától lenne, aki fogja kezed, és végigvezetne ezen a koránt sem egyszerű, de csodálatos úton? Szeretnéd magadnak és kisbabádnak is a legjobbat adni? Ha neked is igen a válaszod (és hát miért ne lenne), akkor van egy jó hírünk, ugyanis megtaláltad, amit kerestél!

Tudtad például, hogy a testmozgással babád oxigénellátását is elősegíted? Tudtad, hogy a regenerációt már a kórházban, szülés után rögtön elkezdheted, hogy minél előbb erősítsd az ideg-izom kapcsolatokat? Szeretnél profi kezekben lenni? Szeretettel várunk téged is!

Csomagjainkat a legprofibb szakemberekkel úgy alkottuk meg, hogy segítséget nyújtsanak a várandósság alatt végezhető biztonságos edzésektől kezdve, a szülés utáni első pillanaton át, egészen a pörgős edzésekbe való visszatérésig biztonságosan és lépésről lépésre, a sport, táplálkozás és a mentális egészség területein!

Kik vagyunk?

Nagy-Kovács Ramóna, a Kovirami Program megálmodója 18 évi versenysport után éveken át dolgozott a sport világában. Az első várandóssága alatt is végig rendszeresen sportolt, hiszen tudta, hogy ezzel babájának is a legjobbat nyújtja. Második terhessége előtt eldöntötte, hogy még jobban szeretné elmélyíteni tudását a szülés előtti és utáni sportolás terén, ezért elvégezte az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Trénerképzését. Ezután pedig úgy döntött, hogy ezt a rengeteg hasznos tudást nem tartja meg magának, hanem megosztja Veletek is, hogy minél többeteknek segíthessen, hogy a várandósság közben és után is fittek és egészségesek legyetek. És milyen jól tette, hogy így döntött, hiszen már 3 programmal várjuk a kismamákat és édesanyákat!

Melyik program illik hozzád a legjobban?

Kismama Program

Válaszd ezt a programot, ha kismamaként várandósságod alatt is fitt szeretnél maradni, és az első pillanattól kezdve a legjobbat nyújtani babádnak és magadnak is. Ha nemcsak laza kismama tornákra vágysz, hanem szívesen végeznél biztonságos súlyzós, szalagos, mobilizációs, aerobik edzéseket is, érdekel a gátizomtorna, dietetikustól szeretnéd megtudni a legfontosabb kérdésekre a választ és emellett még a mentális egészséged is fontos, akkor mindenképp csatlakozz, hogy valóban csodás legyen a babavárás időszaka!
Kattints és rendeld meg:  KISMAMA PROGRAM

Szülés utáni 6 hetes regeneráló program

De hogyan tovább szülés után? Jogos a kérdés! Hát így!

Akár már kismamaként érdemes beszerezni a csomagot, hogy már közvetlen a szülés utáni első napokban el tudd kezdeni a megfelelő regeneráló gyakorlatok, tornák végzését. Ezek segítségével biztonságosan és hatékonyan helyreállíthatod az ideg-izom kapcsolatokat, és speciális tornákkal megerősítheted a gátizmokat, amelyek később elengedhetetlenek a gondtalan mindennapokhoz. Természetesen ebben a csomagban is dietetikusok által összeállított profi cikkekken keresztül beavatunk a gyermekágyi időszak rejtelmeibe.
Kattints ide és nézd meg a program részleteit: REGENERÁLÓ PROGRAM

Fitt Anya program

Ha Te is egyre nehezebben tartod a lépést gyermekeddel, akkor ez a program neked szól!

Legújabb programunk célja, hogy fokozatosan, és biztonságosan visszavezessen az intenzívebb edzésekhez, és az aktív életmódhoz. A sportvideókban fokozott figyelmet kap a core izmok erősítése, de bemutatjuk hogyan tudod nulláról felépíteni alapvető gyakorlatok helyes kivitelezését, mint a guggolás, kitörés, húzás, tolás, támaszhelyzetek. 12 héten át vezetünk heti edzéstervvel a célig, így mindig felkészülten és fitten várhatod gyermeked legújabb akcióit! Erősítsd Te is a fitt és egészséges kismamák és anyák közösségét!  
Kattints, ha érdekel a program: FITT ANYA PROGRAM

Ne feledd, a kisbabád boldogsága nálad kezdődik!