Cseppke Álomgyerekkor akció - Nyerd meg kicsid összes hálózsákját 7 éves koráig!

Cseppke Álomgyerekkor akció - Nyerd meg kicsid összes hálózsákját 7 éves koráig!

- Kategóriák: Blog

Kitakarózik gyermeked? Óránként kell felkelned hozzá betakarni? Lázadj fel! Takargassa, akinek nincs jobb dolga! Vagy inkább takargassa a Cseppke! Bízd pihe-puha hálózsákjaink ölelésére őt és pihenj Te is éjszaka! Sőt, játssz velünk és nyerd meg a teljes hálózsákkészletét egészen hétéves koráig!

Öööööö… Most zavarban vagy? Azon gondolkozol, hogy jól látod-e, ami ide van írva?

Igen, jól látod.  A Cseppke 10. szülinapi játékában 

gyermeked összes hálózsákját megnyerheted, amire szüksége lehet 7 éves koráig!

Ez, ha épp egy kisbabát nevelsz, évi négy zsákkal számolva, akár 32 darabot is jelenthet. Azért ez elég menő, ugye? Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődésed. Lássuk hát, hogy mit kell tenned, hogy Te legyél a nyerő!

Köszönts minket a 10. szülinapunk havában egyetlen vásárlással! 

Rendelj a Cseppke Webáruházban 2023. augusztus 1. és 31. között minimum 10 000 forint értékben, 

és már be is nevezted Magad a nyereményjátékra, amelyben egyetlen egy nyertest sorsolunk. Aztán pedig nagyon-nagyon drukkolj, mert ha a szerencse Neked kedvez és Te nyered a fődíjat, onnantól negyedévente ingyenesen kapsz tőlünk egy szabadon választott Cseppke zsákot gyermeked méretében, egészen addig, amíg be nem tölti a nyolcéves kort és/vagy ki nem növi a 134-es méretet. 

Fődíj: a nyertes (ha több van, akkor a legkisebb) gyermekének negyedévente 1 db Cseppke hálózsák egészen addig, amíg a kicsi be nem tölti a 8. életévét (de maximum 134-es méretig).

Sorsolás: 2023. szeptember 1. 

A sorsoláson egy fődíjnyertest és további 2. tartalék nyertest sorsolunk. A győztes e-mail címe alapján azonosítjuk be a Cseppke webáruházban leadott rendelését, valamint saját és gyermeke lakcímkártyájának bemutatásával a fődíjra való jogosultságát. A díj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor. A gyermek negyedévente 1 szabadon választott Cseppke hálózsákra jogosult díjmentesen egészen addig, amíg be nem tölti a 8. életévét és/vagy a 134-es méretet ki nem növi. Az akcióban a Cseppke by MerinoGold termékek nem vesznek részt. A nyeremény pénzre nem váltható.

BÓNUSZJÁTÉK

Szülinapi játékunkból nem szeretnénk kihagyni senkit, ezért úgy döntöttünk, azokat is megajándékozzuk, akik nem vásárolnak nálunk augusztusban. Játssz velünk akkor is, ha Nálatok nem aktuális mostanában a vásárlás! 
Azok között, akik követik a Cseppke Facebook és/vagy Instagram oldalát, és 2023. augusztus 1. és 31. között a nyereményjátékos poszt alá betagelik legalább egy ismerősüket, valamint megosztják a bejegyzést saját Facebook oldalukon vagy Instagram storyban, további 4 hálózsákot sorsolunk ki!
Bónuszjátékunkban akkor is játszhatsz, ha vásárlásoddal a nagy sorsolásba is benevezted magad, és akár mindkét platformon részt vehetsz, ezzel tovább növelve az esélyeid a nyerésre. Megosztásra/tagelésre fel! Légy Te az egyik szerencsés nyertes! 

Kattints ide a Facebook nyereményjátékhoz! 

Kattints ide az Instagram nyereményjátékhoz! 

A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély, aki hozzászólásával egyidőben tudomásul veszi a játékban való részvétel feltételeit és szabályait, Facebook vagy Instagram fiókja megfelel a közösségi oldalak felhasználási feltételeinek, szabályt nem sért. A játékban nem vehetnek részt a Cseppke dolgozói, valamint azok hozzátartozói. A sorsolás 2023. szeptember 1-jén, legkésőbb 20 óráig sorsolóprogram segítségével valósul meg. Két nyertest a Cseppke Instagram oldalán megtalálható poszt alatti hozzászólásokból, két nyertest a Cseppke Facebook posztja alatt megtalálható hozzászólásokból sorsolunk ki. A nyertesek közösségi oldalon látható, nyilvános felhasználónevét a nyereményjátékra irányuló poszt alatt hozzászólásban, valamint Instagram Storyban tesszük közzé. A hálózsákokat magyarországi lakcímre postázzuk. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható. A játékot a META nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.