Anyukák hétvégéje - 2023

Anyukák hétvégéje - 2023

- Kategóriák: Blog

Emlékszel, milyen érzés volt... 

...először megpillantani a kisbabád?

...tisztába tenni úgy, hogy fogalmad sem volt, hogyan is kell?

...amikor először Rád mosolygott?

...először hallani az ő hangján: Anya!?

Most egy kicsit időzz el ebben a különleges érzésben! Igen, ez a boldogság... És mi szeretnénk egy kicsit tovább is fokozni ezt az érzést Anyák napja alkalmából, ami idén a Cseppkénél 3 napig tart.

Ünnepi matek

amely valamennyi hálózsák vásárlónkra vonatkozik, aki anyák napján betér a Cseppke webáruházba.

1 hálózsák = 10%

2 hálózsák = 15%

3+ hálózsák = 20%

Lássuk, mit jelent ez a kis matek bővebben!

Ha Anyák napi hétvégénken, tehát 2023. május 5-7-ig beteszel 1 db bármilyen hálózsákot a kosaradba, az árából 10% alapból a mi ajándékunk. Ez eddig egyszerű, ugye?

Ám, ha rendelsz még egy hálózsákot, akkor mindkét termékre 15% engedményt adunk, és ha 3 vagy több darabot választasz közülük, akkor valamennyit 20% kedvezménnyel tudod megkaparintani. (Ám a kedvezmények egyéb kedvezményekkel nem összevonhatók.) 

Az ajándékkedvezmény kizárólag a hálózsákokat érinti, de ezen belül teljesen szabad a mozgástér. Ez azt jelenti, hogy akkor is él az ajánlat, ha 2 vagy 3 tök egyforma hálózsákot rendelsz, de akkor is, ha az egyik babahálózsák, a másik tipegő, ha az egyik téli, a másik nyári, a harmadik meg kánikula vastagságú, és akkor is, ha az egyik az alapkollekcióba tartozik, a másik prémium zsákocska, a harmadik meg I Love Nature. És természetesen ugyanilyen szabad mozgástered van a méreteket illetően is. Kivételt képeznek a kifutó termékek és a Cseppke by MerinoGold kollekció, amelyek nem vesznek részt az akcióban.

TIPP: Csapj hozzá egy CSODAKÖNYVET a megrendelésedhez, és ingyenesen szállíttasd házhoz a csomagod! 

Anyák napja egész hétvégén

Egy anyukánál természetes az időzavar. Ezer más jobb dolga van, mint az órát figyelni. Ezért úgy döntöttünk, ha más rendezhet többhetes black friday-t, akkor mi is tarthatunk háromnapos Anyák napját, csak hogy a legelhavazottabb anyuci se maradjon le róla. Ez az oka, hogy az akció kezdetét előrébb hoztuk két nappal, így május 5. péntek 0 órától ünnepeljük az anyucikat. Mit is jelent ez pontosan?

Anyák napi ajándékkedvezményeink

2023. május 5. 0 órától
2022. május 7. 24 óráig

vehetők igénybe.

Még mindig vacillálsz, hogy most rendelj-e hálózsákot tőlünk? Akkor lássuk, milyen meglepetést tartogatunk még!

Nyereményjáték

Mindenki, aki anyák napi akciónk ideje alatt (tehát 2023. május 5. 0 óra és május 7. 24 óra között) rendelést ad le Cseppke webáruházban, részt vesz sorsolásunkon, amelyen

megnyerheti megrendelése értékét ajándékutalványban.

Ha Te vagy ez a szerencsés anyuka, akkor az ünnepi megrendelésed általad valóban fizetett végösszegét megkapod tőlünk ajándékutalvány formájában, amit a következő vásárlásodnál válthatsz be. 

A soroláson valamennyi vásárlónk részt vesz, aki 2023. május 5. 0 óra és május 7. 24 óra között rendel a Cseppke webáruházból. Tehát ajándékainkat azoknak az anyukáknak is szánjuk, akik mostanában nem készültek hálózsákot vásárolni webáruházunkból.

Sorsolás és a nyertes kihirdetése: 2023. május 8. hétfő

Szabályok:

- Anyák napi akciónk kedvezményeit kizárólag az akció ideje alatt (nem csökkentett értékű) hálózsákot rendelő vásárlóink vehetik igénybe, ám a nyereményjátékon való részvételnek nem feltétele a hálózsák rendelés, tehát mindenki részt vesz a sorsoláson, aki az akció ideje alatt (bármilyen termékre) rendelést ad le a Cseppke webáruházban.

- Anyák napi ajánlatunk egyéb kedvezményekkel NEM összevonható. 

- Ha a vevő több zsák vásárlásával nagyobb mértékű kedvezményt vett igénybe, de az esetleges elállásával már nem jogosult arra, akkor a Cseppke fenntartja a jogot, hogy az elálláskor visszafizetendő vételár kárára a meghiúsult kedvezményt kompenzálja. (Praktikusan: ha 3 zsákot rendel valaki az akció alatt 20% kedvezménnyel, majd 2 zsák vásárlásától eláll, akkor csupán 10% kedvezmény jár neki a nála maradó 1 zsákra, és ezt a Cseppke az elálláskor visszafizetendő pénzben összegszerűen is jogosult rendezni.)

- A sorsoláson a nyertes vásárlása Anyák napi kedvezménnyel csökkentett értékét nyeri meg utalvány formájában.

- A sorsoláson a Cseppke munkatársai és azok családtagjai nem vehetnek részt.

Most, hogy a sok-sok fontos részlet végére értünk, már csak egyet kívánunk: 

térj vissza webshopunkba Anyák napján, szerezd be a Cseppke zsákjaitokat jóval kedvezőbb áron és legyél Te a szerencsés, aki a sorsoláson megnyeri a megrendelés értékét!

Mi Neked drukkolunk!