Minden, amit tudunk…

Minden, amit tudunk…

- Kategóriák: Blog

Vannak olyan dolgok, amik miatt undi dolog vállalkozónak lenni: súlyos döntések, hosszú és értelmezhetetlen táblázatok, kijavítandó tévedések, akár bocsánatkérések teszik azzá. És vannak olyan dolgok, amik miatt igazán nagyszerű a saját vállalkozásunkban dolgozni. Ez leginkább az alkotás szabadsága: ha akarom, létrehozom, és nem szól bele senki.

Így esett, hogy Györgyi egyik nap meglepett minket az aprócska leporelló ötletével, amin érdekes kérdéseket, foglalkoztató feladványokat küldünk a kicsiknek, és ezzel remélhetőleg néhány értékes, csöndes gondolkodással telő perccel lepjük meg szüleiket is. Györgyi, aki végzettségét tekintve tanítónő, imád ilyen feladatokat csinálni, talán ennek is köszönheti, hogy több jelenleg kapható tankönyv és foglalkoztató könyv megszületésében is részt vett. Megmutatta hát a kis füzetke ötletét, mi elneveztük „Tudorkának”, és elhatároztuk, hogy extra ajándékként belecsempésszük minden egyes vásárlónk borítékjába.

És mivel a Cseppke tipegőhálózsákokat annyira szeretik a kicsik, hogy a szüleik időről-időre visszatérnek hozzánk vásárolni, azt is elhatároztuk, hogy minden évszakban újabb füzetkét nyomtatunk, hogy a visszatérő vásárlók gyermekei minden egyes vásárlással kaphassanak új feladatokat.

Fogadjátok szeretettel tehát Tudorkát, amit örömmel készítettünk Nektek. Csak úgy… Ajándékba.