Valentin-napi gigaakció - 2024

Valentin-napi gigaakció - 2024

- Kategóriák: BlogAkik ismernek minket, jól tudják, hogy nem a Valentin-nap a kedvenc ünnepünk.
Ugyanakkor Benneteket meg imádunk, ezért minden alkalmat megragadunk arra, hogy meglephessünk titeket kedvezménnyel! 
A Valentin-nap a párok ünnepe, így egy olyan páros ajánlatot találtunk ki, ami valójában páratlan. Lássuk, miről is van szó!

Ha 2024. február 14-én kettő vagy több hálózsákot rendelsz, 20%-kal kevesebbet kell fizetned értük.

A zsákocskáknak sem méretben, sem fazonban, sem színben, sem vastagságban nem kell megegyezniük.
Igen, lehet az egyik tipegőhálózsák, a másik pedig babahálózsák, ahogyan az sem számít, hogy ugyanabban a megrendelésben egy téli és egy nyári vastagságú zsákocskát igényelsz, de az sem, hogy milyen minta díszíti.


Tehát itt a remek alkalom, hogy bevásárolj a jövő szezonra! Vagy ha ikreid vannak vagy több csemetéd van, akkor végre kedvezményesen tudsz vásárolni az összes lurkónak egyszerre! Akkor se keseredj el, ha egy gyermeked van és nincs szükséged több zsákra!

Álljatok össze egy barátnőddel és rendeljetek együtt! (De kérünk, ilyenkor minden esetben csak olyan vevőtársat válassz, akiben maximálisan megbízol, nehogy rosszabbul járj, mintha egyedül rendeltél volna.) 

Felhívjuk a figyelmed, hogy az ajánlatunk kizárólag Valentin-napon, tehát 2024. február 14. kedden 
0 órától 24 óráig érvényes
, és ha egy megrendelés vagy vásárlás során mondjuk 2 db hálózsák van, de mellette bármilyen más kategóriába tartozó terméket is beszerzel, pl: egy könyvet, az "egyedülálló" termékre nem vonatkozik a kedvezmény.

Ugyanakkor, ha három darab zsákocskát rendelsz vagy veszel, természetesen mindhárom termék árából levonódik a kedvezmény, ettől válik az ajánlatunk mégis csak páratlanná.

Webáruházunkban a kedvezmény összegét még a megrendelés beküldése előtt, már a kosárban is láthatod. 

A kedvezmény egyéb kedvezményekkel, így például a Törzsvásárlói kedvezménnyel nem összevonható. Az akcióban a Cseppke by MerinoGold termékek nem vesznek részt.

Elállás esetén, ha az akciós kedvezményre jogosító feltételek az elállás miatt meghiúsulnak, úgy a vevő köteles a kapott kedvezményt visszafizetni, illetve azt a Cseppke jogosult visszatartani.

Tipp: Ha a zsákocskák mellé rendelsz egy Csodakönyvet is, akkor nemcsak egy varázslatos mesekönyvvel leszel gazdagabb, hanem még a szállítási költséget is megspórolhatod.

Őszintén reméljük, hogy Valentin-napi akciónk örömödre szolgál, függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy házas, egy vagy két gyermekes, ikres vagy nagycsaládos vagy.

Boldog Valentin-napot!

Cseppke csapat

Kapcsolódó írások