Kategória: Baba halózsákok

Baba halózsákok

Egy profi baba hálózsák legyen kényelmes és vegye körbe pihe-puha melegséggel a benne alvó babát! Legyen hosszú körcipzárja, hogy  pelenkázáskor pikk-pakk kicsomagolhassuk gyermekünket, és ne rendelkezzen semmi olyan kellékkel, megoldással, ami zavarhatná a pihenésben. Emellett legyen tartós, szép és cuki. A Cseppke baba hálózsákok ezt mind tudják.

A Cseppke baba hálózsákok pihe-puha öleléssel vigyázzák babád álmát az éjszaka során. "Mamabarát" kialakításuk jelentősen megkönnyítik az éjszakai pelenkázást. Tulajdonképpen már ennyi is elég kell legyen, hogy beszerezz egyet gyermekednek, ám van még számos szempont, ami segíthet a választásban.

A baba hálózsákok fazonja

Mitől baba hálózsák a baba hálózsák? A gyermek lábainál lévő köralakú kialakítástól. Ez a zsákszerű fazon tökéletes választás a még nagyon pici, alvás közben egyáltalán nem vagy csak keveset mocorgó picúrok számára. 

sünisbabahálózsák2.jpg

Ám a fazon a lábrésznél még nem ér véget, hiszen választhatsz

baba hálózsákot is.

Ha úgy érzed, inkább tipegő hálózsákra lenne szükséged, kattints ide!

Design

Cseppke baba hálózsákot kétféle kollekcióból választhatsz:

Míg az előbbi a Cseppkére jellemző cuki mintákkal nap mint nap vidámságot csempész a család életébe, az utóbbi kizárólag természetes anyagokból készül, és minta nélküli, letisztult designnal rendelkezik.

Anyagösszetétel

Ahogy évszakonként megváltoznak a hálószoba nyújtotta alvási körülmények, úgy érdemes a hálózsák vastagságát is megválasztani. 

A Cseppke baba hálózsákok alapvetően 

  • 1 réteg pamutból és 1 réteg polár anyagból álló téli, 
  • 2 pamutréteg között található polár összetételű téli belső pamutos, valamint 
  • 2 réteg pamutból álló nyári vastagságban készülnek.

A természetes anyagok rajongóinak megalkotott I Love Nature kollekciónk azonban a különleges pamutpolár anyagnak köszönhetően csak

  • vastag (1 pamut+1 pamutpolár) és
  • vékony (2 réteg pamut)

vastagságban választható.

Az egyes vastagságok természetesen az aktuális évszak és a szoba hőfokának függvényében különböző körülményekhez jelentenek ideális választást. 

Arról, hogy melyik vastagság milyen meleg és milyen aláöltöztetést javaslunk hozzá, ebben a cikkben olvashatsz bővebben. Vásárláskor a vastagságot a kiválasztott termék oldalán legördülő menüben tudod megadni.

Méret

A Cseppke baba hálózsákok

62, 68, 80 és 92-es méretben kaphatók. A méretet a Neked tetsző termék oldalán, legördülő menüben tudod kiválasztani.

Mit jelent a “mamabarát” kialakítás?

Azokat a részleteket hívjuk így, amelyek azt a törekvésünket szolgálják, hogy a zsákocska ne csak a baba pihenését tegye kényelmessé, de egy picit az édesanyja életét is.

Ilyen a vállrészen elhelyezett két-két patent, valamint a hálózsák oldalán és alján végigfutó zippzár, amelyeknek köszönhetően a hálózsák teljesen kiteríthető, így öltöztetéskor és pelenkázáskor is jelentősen egyszerűbb a kicsi “be- és kicsomagolása”.

A hónaljnál található szűkítő patent lehetővé teszi, hogy a baba olyan zsákocskában is kényelmesen tölthesse az éjszakát, amely alapvetően még nagy rá és így “elveszne” benne.

Válogass kedvedre baba hálózsákjaink kínálatából!