Kategória: Hosszú ujjú hálózsákok

Hosszú ujjú hálózsákok

Hűvösebb hálószobába keresel babádnak vagy gyerekednek hosszú ujjú hálózsákot? Akkor bölcsen tetted, hogy idekattintottál. Kicsid komfortérzetén sokat emel, ha öltözéke a vállait és karjait is pihe-puha melegséggel veszi körül. Nézz körül 1,5-2 TOG-os, hosszú ujjú, 10 féle méretben kapható hipercuki baba és tipegő hálózsákjaink között! 

A hosszú ujjú hálózsák előnyei

Biztos észrevetted, hogy a legtöbb gyerekeknek készült hálózsák ujjatlan. Sokunkban, akik szeretik éjszaka fejtetőig húzni a takarót, azonban felmerül a kérdés: mi lesz azokkal a gyerekekkel, akik fáznak fedetlen vállal? És azokkal, akik hűvösebb szobában töltik az éjszakát? Van egy örömhírünk: a Cseppke hosszú ujjú hálózsákok pont nekik készülnek! 

Ez a hálóruha…

…pihe-puha melegséggel öleli gyermeked vállát és karjait is a pihenés alatt (az ujjak is béleltek),

…hosszú ujjainak köszönhetően nagyobb hőérzetet nyújt, akár a 2 TOG-ot is eléri,

…elöl cipzáros, ami lehetővé teszi, hogy a gyerek éjszaka, például egy mosdóba menés során egyedül is le- és felvehesse a zsákocskát,

…teljes hosszában húzódó cipzárjával megkönnyíti a kisebbek pelenkázását, öltöztetését

…a nyakánál lévő cipzártakaróval fokozza az éjszakai pihenés kényelmét.

Ha mindezek ellenére mégis körbenéznél a teljes hálózsák kínálatunkban, idekattintva visszatérhetsz a webáruházunk Hálózsákok kategóriájába.  

Természetesen attól függetlenül, hogy a hosszú ujjú hálózsák valamivel - pontosan két ujjnyival - melegebb az ujjatlan társánál, a különböző hőfokú szobákba különböző aláöltöztetést kíván. Erről a témáról ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

Milyen szempontok alapján választhatsz hosszú ujjú hálózsákjaink között?

Design

Kínálatunkban találsz cuki mintával ellátott és teljesen egyszínű zsákocskákat is. A cuki állatminták garantáltan vidámabbá teszik az estéket, főleg a hozzájuk tartozó mesékkel együtt, míg az egyszínű I Love Nature kollekcióba tartozó zsákokat a visszafogottabb, skandináv design kedvelőinek ajánljuk.

Anyagösszetétel

Mintás zsákocskáink melegségéről polárbélés gondoskodik, míg I Love Nature termékeinket 100%-ban természetes pamutpolár anyag melegíti belülről. Vannak olyan gyermekek, akik a poliésztertől izzadékonyabbak, ezért fontos ezt a szempontot mérlegelni, mielőtt kiválasztod a hálózsákot.

Fazon

Nem mindegy, hogy milyen a zsákocska alja, hiszen hosszú ujjú változatot találsz baba hálózsákjaink  és a nagyobb gyerekeknek készülő tipegő hálózsákjaink között is. Az, hogy gyermeked még nem tud járni, ne befolyásoljon a választásban, hiszen, ha álmában már forgolódik, akkor érdemes számára egy jó kis tipegő hálózsákot beszerezni.

Kamásli

Amennyiben tipegő hálózsákot keresel hosszú ujjú verzióban, további szempont lehet, hogy választhatsz olyan hosszú ujjú tipegő hálózsákot is, amelynek kamásliján csúszásgátló mintát helyeztünk el, és olyat is, amelynek egyszínű a kamáslija.

Méret

Hosszú ujjú hálózsákjaink összesen tíz féle méretben készülnek. A méretet a kiválasztott termék oldalán legördülő menüben adhatod meg.

Láss neki, válogass kedvedre hosszú ujjú hálózsákjaink között!