Kategória: Hálózsákok

Hálózsákok

A Te babád vagy gyereked is állandóan kitakarózik az éjszakai alvás alatt? Előfordult már, hogy emiatt reggelre meg is fázott? Ennek egyszer, s mindenkorra vége! A Cseppke babahálózsákok és a totyogóknak szánt kamáslis tipegő hálózsákok megoldanak minden be- és kitakarózással kapcsolatos problémát. Ha érdekel, hogy hogyan, görgess lejjebb!

10 ÉRV, HOGY MIÉRT ADJ GYERMEKEDRE CSEPPKE HÁLÓZSÁKOT

1. Reggelig tartó védelem

Az alul nyitott hálóingekkel és pizsamákkal ellentétben - amelyek reggelre felcsúsznak a kicsi nyakába, hogy ő így csupasz derékkal töltse az éjszakát a Cseppke hálózsák egész éjjel melegíti gyermeked. 

2. Puha, mint egy ölelés

A téli hálózsákokban kívül finom pamutanyag, belül meleg polárbélés gondoskodik róla, hogy gyermeked még álmában is érezze a törődésed. A nyári változatban a belső polárbélés helyett egy második pamutréteg található. Kapható ezen kívül még téli hálózsák extra belső pamuttal, amelyben a poláron belül van még egy pamutréteg, hogy gyermeked bőre természetes anyaggal érintkezzen, illetve a 2018-as nyár újdonsága, az egyetlen pamutrétegből álló kánikula hálózsák, amely a legnagyobb melegek idején nyújt megnyugtató segítséget. 

Cseppke tipegő hálózsák kamáslival

3. Fantasztikus színválaszték

A Cseppke kínálatában mindenki találhat kedvére való hálózsákot. Itt nézz körül, ha kisfiúnak keresel hálózsákot, ha pedig kislánynak, akkor kattints ide. Ha mindkét nemhez illő zsákocskát keresel, fedezd fel uniszex hálózsákjainkat! Fazon szerint is van némi különbség a hálózsákok alapszíneiben: míg a  babahálózsákok leginkább egyszínű pasztell színű pamutokból választhatók, addig a kamáslis tipegő hálózsákok ezeken felül sok-sok élénk színösszeállításban gazdagítják kínálatunkat. 

Válogass kedvedre színválasztékunkban az egyszínű, a csíkos és a pasztell hálózsákok között.

4. Kedvencek a hálózsákon minták az éjszakákat is vidámabbá teszik.

Fiús tipegő hálózsák

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a gyermekek nem a hálózsákért, hanem a rajta található óriási állatkáért, figuráért rajonganak. Nem csoda, hiszen az vigyáz rájuk egész éjjel, míg ők alszanak. Nézz körül minta szerint hálózsákjaink között, és válogass állatfigurás, mesefigurás, járműves vagy virágos  zsákjaink közül, ha pedig nem szereted a mintákat, kattints ide, és tekintsd meg minta nélküli termékeinket!  Ahhoz, hogy a kicsid még inkább kötődhessen a figurához, és vele együtt a hálózsákjához, minden egyes mintához írtunk egy mesét. Építsd be a hálózsákon lévő figura meséjét az esti rutinba, hogy kicsikéd még szívesebben bújjon Cseppke zsákocskájába lefekvés előtt. 

5. Praktikus válaszok az éjszaka kihívásaira

Attól függően, hogy a kicsi korából fakadóan milyen problémákat tartogat az éjszaka, a Cseppke különböző hálózsákokat kínál. A kisbabáknál a legfőbb kihívás az éjszakai pelenkázás, amelynek gördülékenységét a Cseppke babahálózsákok tökéletesen kiszolgálják. A nagyobbacska, mocorgósabb babáknak, totyogóknak azonban már az jelent problémát, ha a hálózsák megtekeredik a testükön. Ez azonban tökéletesen elkerülhető a tipegő hálózsák  bevetésével. Amennyiben gyermeked éjszaka már egyedül jár a mosdóba, akkor feltétlenül nézz körül elöl cipzáros hálózsákjaink között,  amelyek lehetővé teszik az önálló öltözködést, ám akkor, ha hasonfekvős a kicsi, akkor az oldalt cipzáros fazon lesz a tökéletes választás számára. Hálózsákjainkat a legtöbben ujjatlan fazonban keresik, ám a fázós kicsiknek hasznos lehet egy hosszú ujjú termék bevetése. 

6. Édesanyák visszajelzései alapján, gondosan kidolgozott részletek

A hálózsákok fel- és levételekor, valamint az esetleges éjszakai pelenkázások alatt olyan "mamabarát" részletek "dolgoznak a kezed alá", mint a vállaknál elhelyezett dupla patent, vagy a babahálózsákok körben végig kinyitható, illetve a kisebbeknek készült tipegő hálózsákok meghosszabbított, szintén pelenkázást segítő cipzárja. Azért, hogy a legkisebb babák se “tűnjenek el” a zsákocskában, kis méretű babahálózsákjaink hónaljánál szűkítőpatenteket helyeztünk el. 

Babahálózsák részletek Babahálózsák részletek Babahálózsák részletek

7. Széles méretválaszték

Babahálózsákjaink 68-92 méretig kaphatók, míg a tipegő hálózsákok az akár féléves babákra jó 74-es mérettől egészen a nagyobbacska, 8-9 éves gyermekekre is megfelelő 134-es méretig  kaphatók. Itt találod a tipegő hálózsákok mérettáblázatát.

8. Megnövekedett biztonság

Ha a gyermeked már tud járni, a tipegő hálózsákokban végre nem bukik orra.

kislány tipegő hálózsák

9. Négyféle fazon

A Cseppke hálózsákok többféle speciális fazonban kaphatók, melyek a különböző korú, és mozgásigényű gyermekek szükségletei alapján lettek kialakítva. A hálózsákok tetejét illetően ujjatlan és hosszú ujjú, míg a lábrész kialakítására nézve babahálózsákok és kamáslis tipegőhálózsákok közül választhatsz.

10. Kimagasló minőség

Ha Cseppke babahálózsákot vagy tipegőt választasz gyermekednek, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb minőség mellett döntesz. Mivel kézműves termékekről van szó, természetesen előfordul egy-egy hibás patent vagy egy apró anyaghiba, de fél éven belül ezeket a bizonyíthatóan a gyártás alatt keletkezett hibákat garanciálisan javítjuk. Sőt! A gyakorlat azt mutatja, hogy egy-egy tipegőhálózsákunk vagy babahálózsákunk akár több generációt is ki tud szolgálni ugyanabban a családban. Mi ehhez minden segítséget megadunk javítási szolgáltatásainkkal, amelyek a garanciaidő lejárta után segítenek egy-egy meghibásodott, viseltes zsákot újra "csatasorba állítani". Így válik igazán kifizetődővé, ha a Cseppke márka mellett teszed le a voksod.

tipegő hálózsák kamáslival

+1 Speciális kamásli

A kifejezetten a Cseppke fejlesztésének köszönhető kamáslis tipegő hálózsákok a lábaknak kialakított nyílásoknál egy-egy olyan kamásliban végződnek, amelyeket éjszaka a gyermek lábára húzhatunk, mint egy zoknit, ébredés után viszont feltűrhetők, akárcsak egy nadrág két szára. Prémiumtermékeinken a kamáslikat még csúszásgátló mintával is ellátjuk, ezzel fokozva a zsákocskák biztonságosságát.

A kamásliról annak fejlesztőiként rengeteget tudunk mesélni, hiszen a tipegő hálózsákokkal való egyesülése óta rengeteg hasznos tapasztalatot köszönhetünk neki. Ezeket ebben a cikkben foglaltuk össze, itt megtudható, hogy minek köszönhető a kamásli hatalmas sikere

tipegő hálózsák kamáslival