Faliképek (40 termék)

KÉP FORMÁTUMA

MEGMOZDUL-E A KÉP A CSEPPKE APPLIKÁCIÓBAN?

Kategória: Faliképek

Faliképek

TEDD KÜLÖNLEGESSÉ GYERMEKED SZOBÁJÁT!

Fedezd fel új falikép kollekciónkat, és találd meg a tökéletes dekorációt! Töltsd meg a gyerekszobát színekkel és nevetéssel, csempészd otthonodba a Cseppke magával ragadó világát! Készülj fel, hogy a képeink iránti rajongás, amint felteszed őket a falra, azon nyomban ragályos lesz!

Válaszd ki a kedvencedet még ma!

Légy te is részese ennek a fantasztikus univerzumnak, és színesítsd olyan képekkel gyermeked környezetét, amelyek minden nap mosolyt csalnak az arcára! A Cseppke Dekor faliképeivel mindez lehetséges!

Nézd végig kínálatunkat – induljon az élménydekoráció!

Fedezd fel a Cseppke Dekor faliképek mesés világát!

Varázsolj álomszobát kicsidnek a Cseppke Dekor egyedi és bűbájos faliképeivel! A megszokott kedvencek - állatkák, járművek, mesefigurák - új formában öltenek testet, hogy otthonotokban hozzanak létre varázslatos atmoszférát. Tudd meg, hogyan!

Faliképek gyerekszobába

A Cseppke tulajdonosa és dizájnere, Laár Györgyi lenyűgöző alkotásai, amelyek nemcsak esztétikusabbá teszik kicsid környezetét, de vidámabbá is a mindennapjait, végre elérhetők faliképek formájában.

Állatos, járműves és mesefigurás faliképek

A Cseppke márka révén már ismert kedves és mosolygós karakterek mostantól készen állnak, hogy feldobják és vidámsággal töltsék meg a legkisebbek szobáját.

"Mindig imádtam a Cseppke magával ragadó figuráit, amik a különleges hálózsákokon megjelentek. A kiságy után végre az egész gyerekszobát is szebbé tehetik!" (K. Krisztina, édesanya)

Szülőként tudjuk, a részletek mennyire számítanak. Az első mosoly, az első lépések és egy igazán szeretni való szoba, ahová jó hazatérni. A Cseppke Dekor faliképekkel nem csupán kicsid környezetét dekorálod, hanem életre szóló emlékeket teremtesz.