Faliképek (40 termék)

KÉP FORMÁTUMA

MEGMOZDUL-E A KÉP A CSEPPKE APPLIKÁCIÓBAN?

Kategória: Hálózsákok vastagság szerint

Hálózsákok vastagság szerint

Ahhoz, hogy gyereked a legnagyobb kényelemben töltse az éjszakát, fontos a megfelelő vastagságú hálózsák. Ám hogy melyik vastagság jó Nektek, az attól is függ, hogy hány fok van a szobájában és hogy érzékeny-e bizonyos anyagokra. Mindezekről, illetve téli, nyári és kánikula baba és tipegő zsákjainkról részletesebben az oldal alján olvashatsz.

Az, hogy eldöntötted: mostantól Cseppke hálózsákban altatod gyermeked, a legfontosabb lépés a nyugodt, pihenéssel töltött éjszakák felé. Ám a megfelelő hálózsák kiválasztásának feladata még előtted áll, és ebben az egyik legfontosabb szempont az optimális vastagság meghatározása. A hálózsákok vastagság szerint többféle szempontból is értékelhetők. 

A nyugat-európai országogban elterjedt TOG egy olyan mértékegység, amely segít meghatározni, hogy egy-egy anyagösszetétel körülbelül milyen melegséggel öleli körbe gyermeked. Segítségével a különböző márkák különböző vastagságú és fazonú termékei válnak összehasonlíthatóvá Számodra. A Cseppke baba és tipegő hálózsákokat a kezdetek óta bevizsgáltatjuk az Egyesült Királyságban, hogy a TOG-értékkel is támogathassunk a legmegfelelőbb vastagságú hálózsák kiválasztásában. Ezeket az értékeket webáruházunkban a termék vastagságának kiválasztásakor, a vastagság megnevezése mellett találod a vastagság kiválasztását lehetővé tévő legördülő menüben. 

Olvass tovább a TOG-ról és nézd meg, melyik zsákunkhoz milyen aláöltöztetést ajánlunk idekattintva!

Emellett a hálózsákok megkülönböztethetők anyagösszetétel és évszakok szerint is, amelyek természetesen összefüggnek.

A Cseppke baba és tipegő hálózsákok természetesen

vastagságban is kaphatók, ám a kérdést árnyalja, hogy ezeken belül is választhatsz

  • téli belső pamutos vagy épp
  • extra vékony kánikula vastagságú terméket is.

És, ha mindez nem lenne elég, a hálózsák melegségét nemcsak az anyagösszetétele, de a fazonja is befolyásolja, tehát az sem mindegy, hogy 

kialakítást választasz. Ezért fontos, hogy minden szempontot figyelembe vegyél, mielőtt eldöntöd, milyen vastag hálózsákra van szükségetek. Engedd meg, hogy ebben a döntésben segítsünk Neked!

Cseppke hálózsákok vastagság szerint

Téli vastagság

“Sima” téli hálózsákjaink anyagösszetétel szerint egy belső polár- és egy külső pamutrétegből állnak.

Az ilyen vastagságú termékek a legnépszerűbbek anyukáink körében, hiszen kora ősztől-késő tavaszig használhatók egy átlagos otthonban, tehát a leghosszabb időszak lefedhető a segítségükkel.

Téli belső pamutos vastagság

Az ilyen vastagságú hálózsákok - bár egy ici-picit melegebbek a sima téli termékeknél - mégsem ennek köszönhetik kialakításukat. A poláron belül azért béleltük őket plusz egy réteg pamuttal, hogy a szintetikus anyagokra érzékenyen reagáló babák bőre 100%-osan természetes anyaggal érintkezzen. Ezért válaszd ezt a vastagságot akkor is, ha babád a műszáltól izzadékony és akkor is, ha úgy is szeretnéd használni a zsákocskát, hogy semmi mást nem adsz alá, de fontos, hogy természetes anyag érjen a bőréhez.

Nyári vastagság

Nyári hálózsákjainkban a belső poláranyagot pamutanyagra cseréltük, vagyis két pamutrétegből állnak, így ezek a termékek az enyhébb éjszakákon nyújtanak hasznos segítséget Neked. 

Extra vékony kánikula vastagság

Ezek a hálózsákok a legforróbb éjszakákhoz készültek és egyetlen vékony pamutrétegből állnak. Ettől válik lehetővé, hogy kicsidnek kánikulában se legyen túl melege a hálózsákban, de mégis védje valami a megfázástól, ha éjszaka egy icipicit lehűlne a levegő.

Ahogy azt feljebb írtuk már, a hálózsák melegségét a fazonja is befolyásolja. Az ujjatlan hálózsákok a kicsik nagy többségének megfelelő melegséget biztosítanak az éjszakai pihenéshez, ám, ha a Te gyereked igényli, hogy a vállai is fedve legyenek, vagy esetleg a szoba hőmérséklete kívánja meg, nézz körül hosszú ujjú baba- és tipegő hálózsákjaink között is!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy milyen aláiöltöztetés lenne éjszakára a legmegfelelőbb gyermekednek, idekattintva olvasd el szakértőink tanácsait a témában!